X
 
 

Ако читателите на Actualno.com избираха: Румен Радев печели убедително балотажа*

4264 22
Ако читателите на Actualno.com избираха: Румен Радев печели убедително балотажа*
Снимка: Actualno.com
Кандидатът за президент, подкрепен от БСП, Румен Радев категорично печели балотажа, ако читателите на Actualno.com избираха президент.

Той печели втория тур с 57.95% (532 гласа) пред кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева, която е с 28,21% (259 гласа). Цифрите са към 16:30 часа на 11 ноември 2016 година.

БСП: Има схеми за контролиране на вота. ГЕРБ: Ние кога сме купували гласове

От БСП алармираха за схеми на контролиран и корпоративен вот, мобилизирани преди балотажа в неделя. В партията са получили над 100 сигн...

Според анкетата ни новото квадратче "Не подкрепям никого" получава 5.77% (53 гласа).

*Actualno.com по никакъв начин не претендира, че анкетата е представителна. Тя дава информация единствено за нагласите сред читателите на сайта. Анкетата няма външно финансиране.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 8 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Румънска процедура по модела на Моника Макавей и след това крадците в затвора както обеща генералът от запаса Румен Радев. Да се проверят семейните богатства на Р.Овч., Корнелия Нинова, Георги Първанов, Георги Гергов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Иво Прокопиев, Иван Костов, Сергей Станишев!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Гласуваш за Радев- получаваш жестоката, агресивна и гладна Москва...Гласуваш за Цачева- получаваш демократичния, културен и богат Брюксел. Дано не се окаже, че понеделникът след изборите е бил действителният ден за размисъл. Хлопнат ли отново оковите на Москва повторно измъкване няма да има!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Крим беше украински, но Русия си го хареса и го присвои с присъщата й брутална агресия на дива комунистическа империя. Русия завладя Крим със силата на оръжието и своята Червена армия, както узурпира завинаги три пети от територията на Полша и една трета от територията на Финландия в началото на Втората световна война. Както заграби завинаги германската земя на Кьонигсберг и я прекръсти на Калинин виж още ›› градска област, изселвайки оттам седем милиона германци и заселвайки своите альошовци. Утре агресивната Русия може да хареса някоя друга съседна територия и да я глътне в ненаситния си търбух. Никой не е застрахован от всеядното чудовище на Ленин и Сталин! Русия настойчиво изисква всички да се страхуват от нея!!! Затова никой нормален човек от планетата не желае да отиде и да заживее там. Никога животът в Русия не е бил и няма да бъде хубав, спокоен, богат, с уважение към отделната личност, към собствения народ и нация !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Ако тази нагаждачка и кариеристка копие на Квазимодо стане президент, ще ме е срам да казвам е съм българин ! А смятам че много честни обикновени българи също ще се срамуват . Но не и мекеретата, продажниците, добитъците от овчето стадо и политиците далавераджии тип Марешки !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  СЛЕПИЯТ ПРОГЛЕДНАЛ ? Премиерът Бойко Борисов призна, че е сгрешил с издигането на кандидатурата на Цецка Цачева за президент. Радев, е човек без товара на политическо минало и партийна принадлежност.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как спи боку и какво ли сънува горкия...?
  : 3 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как спи боку и какво ли сънува горкия...?
  : 3 !
 • Анонимен 4.3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как спи боку и какво ли сънува горкия...?
  : 3 !
 • Анонимен 4.4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как спи боку и какво ли сънува горкия...?
  : 2 !
 • Анонимен 4.5 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как спи боку и какво ли сънува горкия...?
  : 3 !
 • Анонимен 4.6 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как спи боку и какво ли сънува горкия...?
  : 3 !
 • Анонимен 4.7 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как спи боку и какво ли сънува горкия...?
  : 3 !
 • Анонимен 4.8 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как спи боку и какво ли сънува горкия...?
  : 3 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Радев е точния човек. Подкрепям го от все сърце. Той е военен пилот. Психопати и хора психическо нестабилни в тази професия няма. А на нас ни трябва човек със здрави нерви. Радев е чист и почтен, за първи път влиза в политиката.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Добре, на тебе кой ти каза, че за президент може да се избира индивид от психодиспснсерът? Ако остане на вас ушанките може и такъв да изберете. Уважаеми, президентът дрябва да има цял набор от качества, а психическата издръжливост е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!! Да ама Радев, като е кух като градинска лейка (с пагони за красота) ще си остане само с нея, колкото и да се напълва. На снощният диспут, на въпрос на виж още ›› водещата "вдигна" двама от гробът.
  : 16 !
 • Анонимен 3.2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  3.1 Ти куку ли си или си психото, едноокия педро ?
  : 2 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Преди половин час изтече новината, че Бойко назначава Марешки за личен съветник по далаверите ... Бойко има опит с контрабанда, асфалт, но той се нуждае от експертна помощ - как да освоява повече милиони от външните многомилиардни заеми !
 • Напушен 1 Напушен преди 3 години Профил на трол?
  Абе Анеев не се излагай толкова грозно. Мислех, че статията е написана от твоя колежка, отявлен русофил! И би ли обяснил на уважаемата аудитория как по-точно проведохте анкетата? На какъв принцип, щото аз ви чета редовно, ама никой не ме е питал!?
 • рунто 1.1 рунто преди 3 години Профил на трол?
  Ти какво искаш да дойдат у вас и да те попитат ли ?
  : 10 !
 • рунто 1.2 рунто преди 3 години Профил на трол?
  Ти какво искаш да дойдат у вас и да те попитат ли ?
  : 10 !
 • Напушен 1.3 Напушен преди 3 години Профил на трол?
  Много е просташко, трети човек да се намеси без да са го канили. А към Вас нямам никакво отношение, защото въпросът ми е към Анев! И второ бях в невидение, че ходили по домовете. Иначе бих отворил за Анев 50-годишен Чивас! Ха ха смешко!
  : 6 !
 • Actualno 1.4 Actualno преди 3 години Профил на трол?
  На принцип графа "Анкета", която се намира в десния панел на сайта, под категориите "Хороскоп" и "(О)позиция", където винаги си е била. Щом ни четете редовно, би трябвало да знаете къде е анкетата ни :)
  : 1 !
Нагоре