Ако правителството защитава чужд интерес, ще го разтурим, каза Волен Сидеров

41201
Ако правителството защитава чужд интерес, ще го разтурим, каза Волен Сидеров
Снимка: БГНЕС

Ако видим стъпки на национално предателство от това правителство, ако се види, че всички се бори за чужди интереси, тогава вече ще трябва да се разтури този парламент. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров пред камерата на Сашо Диков в коментар за възможностите след гласувания мораториум за удължаване на забраната за свободна продажба на земя на граждани от Европейския съюз.

По телевизиите се лее една злоба. Тревожи ме, че никой не каза, че това е решение за България, обясни националистът. Не знам дали сега в Европа не се оформя „голяма коалиция”,  която да изолира „лошата Атака”, каза Сидеров, визирайки изказванията от Брюксел на Бойко Борисов, Сергей Станишев и Пламен Орешарски. „Подозирам, че като нищо ще се прегърнат”, заяви лидерът на „Атака”.

Недоверието в правителството е два пъти по-високо от доверието

Доверието в правителството е 30%, а недоверието – два пъти по-високо. Това показват данните от последното изследване на "Галъп Ин...

Коментарите от ГЕРБ и БСП

Едно от най-популярните лциа на ГЕРБ – бившият министър на еврофондовете Томислав Дончев призна, че гласуването на мораториума за продажба на земя на граждани от ЕС е било грешка. За съжаление в политическата борба направихме нещо, което в дългосрочен план е пропуск, каза Дончев. Същото заяви и Димитър Главчев, който каза, че „се подведохме по Атака”. Той обаче добави, че депутатите от БСП всъщност бламирали правителството и лидера си Сергей Станишев с гласа си в полза на мораториума.

На подобно мнение беше и червеният депутат Георги Кадиев, който припомни, че по сега действащото законодателство всеки може да си регистрира юридическо лице за 200 лева, с капитал за 2 лева и готово. Популизмът на „Атака” по темата беше абсолютна глупост, заяви червеният депутат.

Вицепремиерът Зинаида Златанова, която беше шеф на представителството на Европейската комисия у нас, коменира, че „и по-екзотични неща сме правили”.

НДСВ: Кабинетът Орешарски да се яви на поправителен

Обещаваха ни правителство от експерти, а всеки ден сме свидетели на безобразни кадрови назначения. Това, което ще запомним от изтичащит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика