Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ангелов отговори на ДСБ: Не съм тръгнал по пътя за министър, аз от там се връщам (ВИДЕО)

07 декември 2023, 17:15 часа • 957 прочитания

Не съм тръгнал по пътя за министър на здравеопазването, аз от там се връщам. Това заяви депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов пред журналисти в парламента.

Така бившият министър от кабинета на Бойко Борисов отговори на забележката на депутати от ДСБ от по-рано днес, че ще скъса менискус, ако продължава по този начин да върви по пътя към министерското кресло. "Видимо г-н Ангелов от ГЕРБ се е запътил към поста министър, но искаме да го предупредим, че начинът, по който го прави, най-вероятно ще доведе до скъсване на менискус", каза народният представител Йордан Иванов.

Отговорът на Ангелов 

"Той се къса, когато човек спре рязко, застане на колене, когато се наведе или си усуче краката. В моята практика не правя тези неща. Предлагам на колегите, които не познават човешката анатомия, да не говорят по тази тема", каза Ангелов след заседанието на здравната комисия. Още: "Асен Василев вчера даде рецептата". Борисов също заговори за оставка на здравния министър (ВИДЕО)

Комисията, оглавявана от него, реши да задължи министъра на здравеопазването Христо Хинков да спре процедурата по освобождаването на директора на спешната болница "Пирогов", докато прокуратурата и Икономическа полиция не се произнесат дали наистина Валентин Димитров е извършил злоупотреби.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес