Байрактаров напусна Патриотичния фронт, нещата били "много гнили"

7717
Байрактаров напусна Патриотичния фронт, нещата били "много гнили"
Снимка: БГНЕС

Депутатът от 43-ото Народно събрание Димитър Байрактаров напусна "Патриотичния фронт". Това съобщи самият той пред телевизия "Евроком", като допълни, че е напуснал и НФСБ.

"Моят морал ми говори, че нещата са много, много гнили. Напускането ми е по морални причини. За мен няма повече място в такава формация.

Сидеров: Може да сме първа политическа сила

Нашият успех на президентските избори стресна и обърка доста схемата в мисленето на политическия т.нар. "елит". Това каза лидерът на &...

Явно на книга изповядваме едни и същи ценности, но не и на практика. Това обединение е превърнато в част от статуквото, срещу което хората негодуват. Няма да стана съучастник в този сценарий, който ще завърши с ограбване на българската държава", коментира Байрактаров.

"Това че двама - трима човека на бутилка водка са решили да се обединят, не означава, че хората по места са се обединили с такъв ентусиазъм. Листите, които предстоят да бъдат представени, са изпълнени с изключително компрометирани хора и с хора, които са доказали, че нямат място в Народното събрание", заяви още депутатът.

"На мен ми бяха казали, че съм предвиден на избираемо място след лидерите. Тези лидери не могат да си решат техните си проблеми и са буквално като детска градина", каза още бившият депутат.

"Аз не знам с кой ще се коалират т.нар. Обединени патриоти, но знам, че единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ, другият с БСП, а третият не могат да го намерят Фронтът в момента няма програма, разчитат на заучени думи", коментира още Байрактаров.

Патриотите сърдити на ГЕРБ, копирали предизборната им програма

"Обединени патриоти" обвиниха бившите си коалиционни партньори от ГЕРБ в кражба на предизборната им  Според тях предизборна прогр...

Димитър Байрактаров смята да се бори за влизане в парламента, но вече като мажоритарен кандидат.

"Аз ще се боря, защото мисля, че трябва да уважа избора на 2,5 милиона българи за мажоритарна система. Аз ще изляза с името си и това, което съм направил. Ако те са били искрени, могат да ме подкрепят, за да продължим заедно тази битка. Вероятно моята принципност е причината да ме държат далече", каза още Байрактаров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика