Бареков атакува Сашо Диков и Кулезич, Бойко им бил ментор

32253
Бареков атакува Сашо Диков и Кулезич, Бойко им бил ментор
Снимка: БГНЕС

"Двете най-големи телевизии в България - bTV и Нова обслужват олигархията в лицето на Прокопиев, Плевнелиев и Борисов. Вчера партия "България без цензура" беше подложена на кръстосан огън и на въпроси, ликът ми постоянно беше показван на телевизионния екран, а не ни беше дадена думата нито на мен, нито на наши членове. Единствените, на които беше дадена думата бяха нашите симпатизанти Любен Дилов-син и Емил Димитров", заяви пред ПИК Николай Бареков.

"Вчера Люба Кулезич, Светослав Иванов и Сашо Диков се занимаваха 3 часа с нашата партия, но благодарение на достойното поведение на Дилов и Димитров тезите ни за операция "Чисти ръце" бяха защитени. Очевидно менторите на Сашо Диков и Люба Кулезич са много уплашени от реализацията на Закона за чисти ръце и се опитват да подменят темата като задават въпроса - защо Бареков го внесе. Дали аз съм го внесъл или не, това няма значение. Важното е, че законът е добър и той ще изправи до стената незаконно забогателите политици", категоричен е лидерът на "България без цензура".

И депутати от ГЕРБ са срещу президента, обяви Бареков

Депутати от ГЕРБ, които не са съгласни с политиката на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, ще подкрепят създаването на анкетна комисия, ко...

Той даде и един съвет към Люба Кулезич и Сашо Диков да попитат техния ментор Бойко Борисов откъде са му парите. "Ако хората гласуват за нас, ще получат ново управление и операция "Чисти ръце" ще засегне много сериозно и българските медии. Ще проверим произхода на парите на всяка една българска медия", допълни Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com