Бареков: Единственият политик сдобивал се с банка е Борисов

22372
Бареков: Единственият политик сдобивал се с банка е Борисов

„Днес, на 11 май се навършва една година от Костинбродската афера. Тогава разобличих престъпната шайка на Борисов, която подготвяше държавен преврат с фалшиви бюлетини. Очевидно политическата мафия в България никога няма да ми прости, че я свалих от власт. Време е истинските българи да поемат управлението на държавата. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, по повод нападките, които бяха отправени срещу него и партията му от лидера на ГЕРБ – Бойко Борисов. 

Във връзка с клеветите, които Бойко Борисов отправи по БТВ срещу коалиция „България без цензура”, ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден” уточняваме, че предизборната ни кампания е изцяло съобразена с нормативната уредба на Република България и в частност с Изборния кодекс. Там ясно е посочено, че има горна граница за разходите от 2 милиона лева, които политическите субекти могат да извъшват в рамките на кампанията. Това опровергава неграмотните и лъжливи твърдения на Борисов, че коалицията ни е пръснала 5 милиона лева. Всички разходи извършени от коалицията ще бъдат декларирани пред Сметната палата в законовия срок. 

Лицето на измамата "Костинброд" плете новата измама

Днес, 11 май, се навършва една година от един от най-големите скандали и една от най-големите манипулации в историята на България &ndas...

Бойко Борисов за пореден път цинично излъга, че не разполага с пари, при положение, че за последните 5 години ГЕРБ е получила над 100 милиона лева държавна субсидия, за които няма никаква отчетност, съобщават от ББЦ. 

Когато Борисов говори за банки, припомняме, че единственият политик, който се е сдобивал с банка е самият той. Това стана когато неговата спътница в живота, г-ца Цветелина Бориславова, придоби без пари и при неясни обстоятелства „СиБанк” за една нощ, след като Борисов стана главен секретар на МВР. Освен това Бойко Борисов за пореден път скри истинските си доходи, препдочитайки да манипулира общественото мнение, за да омаскари основния си политически опонент. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика