Бареков има информация за ловните срещи между Петното и Борисов

39453
Бареков има информация за ловните срещи между Петното и Борисов

Имам информацията за срещата на Бойко Борисов с Бисер Миланов - Петното от НСО, заяви Николай Бареков по време на посещение в Шумен, където беше открит офис на движение "България без цензура", съобщава Дарик. 

„Информацията ми е от хората, които са най-близкия кръг на Бойко Борисов. Кой докато стои Борисов в Банкя е с него, като изключим неговото семейство -дъщеря му, това са хората, които го пазят", заяви Николай Бареков. Той призова прокуратурата да извика всички охранители на Борисов от НСО и те да дадат показания състояла ли се е среща между Борисов и Петното и каква е била темата на разговора. 

Емил Димитров: БАСТА не е решила да прави коалиция с Бареков

Не съм казал, че ще правим коалиция с Бареков, информацията беше некоректно поднесена. Това каза пред Агенция "Фокус" съучредителят на ...

„Що се отнася до записите, единствения човек който има навика да записва в дома си в Банкя, отново е Бойко Борисов. Дали той е записвал тази среща с Бисер Миланов или не - не мога да ви кажа. Той днес буквално сезира прокуратурата срещу себе си", добави председателят на движение „България без цензура". 

Относно срещите между Борисов и Георги Първанов Бареков заяви, че те са били в ловни резиденции. „Информацията ми отново е от НСО", каза той и добави, че е имало и десетки срещи между Борисов и Румен Петков. „На тези срещи са се обсъждали идеята на Борисов да се превземе политическия център и лявото през Георги Първанов. Договаряли са финансиране, договаряли са медии", заяви още Бареков. 

Той призова Бойко Борисов да се подложи на детектор на лъжата и да обяви пред полиграф имал ли е среща с Бисер Миланов -Петното преди Коледа или е нямал, колко са били срещите му с Румен Петков и какво са си говорили. 

Бареков се обърна и към управляващите, като ги призова да отговорят пред обществото защо се харчат толкова пари за охрана на Бойко Борисов. Същия въпрос Бареков зададе и за екс президента Георги Първанов. 

БАСТА в преговори с Бареков

Партия БАСТА може да влезе в коалиционни преговори с новата партия на Николай Бареков "България без цензура" за европейските избори. "...

Николай Бареков заяви още, че днес е подал сигнал до прокуратурата, с който настоява за ново разследване на смъртта на бизнесмена Михаил Михов - Мишо Бирата. Лидерът на "България без цензура" иска ексхумация на тялото на Михов и международна съдебно-медицинска експертиза, която да установи има ли наличие на вещества, инжектирани подкожно или венозно, които могат да предизвикат смърт. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика