Бареков: Мечтата ми е след 5-и октомври народът да ме върне в България

74272
Бареков: Мечтата ми е след 5-и октомври народът да ме върне в България
Снимка: БГНЕС

Двамата евродепутати от коалицията между "България без цензура" и ВМРО Николай Бареков и Ангел Джамбазки представиха част от вижданията си пред журналистите в Страсбург.  Бареков даде да се разбере, че ако му се отвори възможност, не мисли да се задържа много в Европейския парламент. Той изрази надеждата си българският народ да го върне в страната след предсрочните избори на 5 октомври, за да стане премиер.

Бившият водещ отново не спести критиките си, този път към към цяла Европа. Според него представителите на Стария континент са се изложили много в конфликта Украйна-Русия и са позволили Америка да се намесва в европейски дела.

Николай Бареков е най-добре платеният нов български евродепутат

Най-добре платен от новите български евродепутати е лидерът на партия “България без цензура” (ББЦ) Николай Бареков. Докато...

От своя страна Джамбазки коментира ситуацията във Великобритания и правата на българите там. Първо бившият столичен съветник от София обясни, че вътрешната политика на Острова кара премиера Дейвид Камерън да служи на лидера на Британската партия на независимостта Найджъл Фараж.

Нашата позиция е ясна, няма да подкрепим никакво ограничаване на правата на българските граждани в Обединеното кралство. Те там допринасят за БВП на тази страна, добави Джамбазки. 

Днес стана ясно още, че Джамбазки е станал наблюдаващ развитието на Македония в европарламента, а Бареков е влязъл в групата  за подкрепа на Иран. Бившият водещ коментира: "Това е държавата с най-много природни богатства, ще трябва да се изнася демокрация в нея".

От мястото на събитието Камелия Александрова.

Без отговор на въпроса попада ли Бареков в "неизвестните 3,5 млрд. лева кредити" на КТБ

Вярно ли е, че политически партии са финансирани от Корпоративна търговска банка и кредитите попадат в числото на тези 3,5 млрд. лева, ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика