Бареков - милионер от мениджърски договори

37618
Бареков - милионер от мениджърски договори
Снимка: БГНЕС

Аз съм може би единственият печеливш от свадата между Делян Пеевски и Цветан Василев. Стана ясно, че че нямам нищо общо и с двамата. Техният скандал мина всякакви граници. Това заяви в сутрешния блок на bTV лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

Политикът отново не пожела да отговори на въпросите за това откъде идват парите му. Единствено и само беше категоричен, че има няколко милиона в български банки. На въпрос откъде са дошли тези пари, Бареков отговори: "От мениджърски договори. Аз бях изпълнителен директор на големи телевизии, на два международни борда". Той не пожела да уточни колко е била годишната му заплата.

Николай Бареков се изкара жертва на "Капитал" - за пореден път

След като мълча в продължение на няколко часа, лидерът на „България без цензура” Николай Бареков в крайна сметка не изневер...

Полит-популистът беше категоричен още, че хората трябва да избират хора като него, които са си "надвили на масрафа" и искат да направят нещо добро за народа. За разлика от Бойко Борисов и Сергей Станишев, които според Бареков в началото на политическите си кариери били бедни "като църковни мишки".

С Пеевски никога не съм имал никакви отношения. Не е вярно и това, което каза Цветан Василев в интервюто си за bTV, че е финансирал старта на турнето му. То бе финансирано от телевизията (TV7 - б.р.), която е собственик на международния фонд "Алегро Кепитал", добави Бареков. Той определи казано от банкера като "непремерено и некоректно изказване".

Според Бареков турнето "България без цензура" е струвало 700 хил. лв. Тези пари били осигурени от ТV7. Към днешна дата средствата не били преведени, което според лидера на ББЦ означава, че той сам "си е платил турнето".

Той заяви отново, че телевизията има няколко милиона дългове към продуцентска му фирма "Ноу фрейм" и затова очаква днес-утре "по съдебен път да има достъп" до TV7, за да си "прибере" парите. "Ноу фрейм" досега е работила безвъзмездно за медията.

Бареков предлага Петър Стоянов за премиер

Благодарение на ГЕРБ, ДПС, БСП доверието в политическата система беше сринато, каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика