Бареков: Не съм давал пари на Петното

40918
Бареков: Не съм давал пари на Петното
Снимка: БГНЕС

Не е вярно, че съм давал пари на Петното, каза лидерът на "България без цензура Николай Бареков пред ТВ 7, предаде БГНЕС.

Според лидера на ББЦ "от всичко казано стана ясно, че това е кризисен пиар. Това е една клоака, в която са се набутали и Борисов, и Петното, а аз отказвам да вляза в нея", добави той.

Бареков каза, че днес няма да отиде на изслушване в комисията в Народното събрание, но добави, че иска друг формат - "заедно с Борисов и Петното". "За разлика от Борисов аз уважавам парламента, но тази комисия изпълнява други цели. Тя направи нещо недопустимо – докара с камионетка един арестант да бъде разпитван там и да се цитират разни врели-некипели. Ако сте забелязали, Петното има един поток на съзнанието и в едно изречение той казва два изключващи се факта. Абе, давал ми е пари Бареков, ама не ми е давал… Парламентът се принизи, с тези комисии той започна да стига дъното, заради това ще напиша уважително писмо, за разлика от Борисов. В него ще кажа, че ако искат да разберат истината, да направят едно тристранно изслушване и да ни задават въпроси", мотивира се Бареков.

Той отрече да е имал разговор с Бисер Миланов, от който да е научавал, че Борисов има фабрика за амфетамини. "Освен, че не съм давал пари на това лице, не съм го виждал от последното предаване в Благоевград. Не съм говорил с него никога на тема Бойко Борисови и никакви амфетамини", разясни Бареков.

Зад целия скандал той коментира, че прозира страха от ББЦ. "И от последната социология става ясно, че ние сме трета политическа сила и изпреварваме ДПС, от това става ясно, че ние сме заплаха. Заплаха сме не само за ГЕРБ, но и за всички останали - и за БСП, и за ДПС", разясни Бареков.

"България без цензура" ще бие всички, дори и ДПС, защото няма да влизаме в безпринципни коалиции. Според него вече има нова коалиция и тя вече се вижда - ДПС и ГЕРБ. "Да ни е честита новата коалиция, само ми е чудно кой ще е новият премиер? Ще ми бъде интересно Борисов, който беше върнат в играта от Станишев, да се поздрави за премиер с гласовете на Лютви Местан", коментира Бареков.

Той сравни ситуацията с тази от 2009 г. когато по време на предизборната кампания беше изтървана пред камери една реплика от Ахмед Доган в Кочан и по този начин бяха подарени едни гласове от ДПС на ГЕРБ.

Бареков надигна глас: Не ме канят, а правят пиар акции срещу мен

В типичен стил бившият журналист и настоящ политик Николай Бареков отговори в типичен стил - bTV води платена медийна кампания срещу ме...

"Тогава бях журналист в бТВ и всички ми звъняха истерично да пускам този клип и ДПС, и ГЕРБ, за да го коментират. Всички сияеха, намираха някакви тези", разкри Бареков. Той коментира още, че ДПС сваля и качва правителства, но добави, че "нито те ще ни качат на власт, нито ще ни свалят". "Ние искаме хората да ни подкрепят. Време е да има ново управление, което да мисли за българските национални интереси и за хората", коментира лидерът на ББЦ. Той заключи, че 25 май ще бъде голям празник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика