Бареков се вряза: Дават ни 3 места, искаме предсрочни избори!

34742
Бареков се вряза: Дават ни 3 места, искаме предсрочни избори!
Снимка: БГНЕС

Заминавам за Брюксел заедно с Ангел Джамбазки и Рада Коджабашева, защото социолозите ни дават три места. Новото голямо явление в Европа се нарича "България без цензура". Това обяви Николай Бареков пред TV7.

"Ще чуем ЕНП какво предлага, а с АЛДЕ ще ни е трудно да говорим, защото ДПС е там", обясни Бареков.

Бареков ще говори днес, но от своята си централа

"България без цензура" все пак ще даде пресконференция, но чак от 23:00 часа. Първоначално беше съобщено, че Николай Бареков няма да г...

Лидерът на "България без цензура" добави, че кампанията за евровота се е платила от дарения. "Нямам банки зад гърба си, нямам субсидии. Аз спрях НФСБ и Атака. Бареков взе 10% от БСП, но водих най-тежката битка с ДПС. Политическата битка приключи, а българският народ поиска една нова политическа сила да проведе страната. По този повод инициирам среща между водещите партии през другата седмица, защото без предсрочни избори няма как да минем. ГЕРБ, ДПС, БСП и ние трябва да седнем при президента и той да сформира служебен кабинет, но посочен от нас. Атака не може да седне на една маса с нас, защото те се продадоха на Русия. Ние сме национален фактор в центъра, а избори през октомври е добър ход”, обясни Бареков.

Попитан дали може ГЕРБ и ДПС да направят сделка в този парламент, той каза, че всякакви сделки може да се очакват. „Зад Бареков стои българският народ. Хората гласуваха за мен, за да има промяна, социална промяна. Младите ни подкрепиха, а старите хора не. Малко съм разочарован, но ще работя, за да може да ги привлека. Станишев се подигра с тях. България трябва да се бори за подобряване на статуса на българина”, добави лидерът на ББЦ.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика