Бареков: Всички партии заедно да изберем кандидатурата на България за еврокомисар

21296
Бареков: Всички партии заедно да изберем кандидатурата на България за еврокомисар
Снимка: БГНЕС

При едни следващи парламентарни избори, нищо чудно ние да сме следващите, които да поемем управлението на страната. Това каза лидерът на ПП „България без цензура”, Николай Бареков.

”Ако не сме ние, няма да е и Орешарски. Предложението към господата управляващи е следното: всички партии, които излъчат евродепутат, най-вероятно ще бъдат 4 партии с нашата, в най-глобален случай ще бъдат 5, да седнем и заедно да изберем кандидатурата на България за еврокомисар, за да не се стига до скандал като с Румяна Желева. Аз имам лична номинация. Господин Калфин няма да стане евродеуптат, но може би ще бъде предложен от нас за европейски комисар”, каза още той.

Движение „Гергьовден“ се присъединява към „България без цензура“

Коалицията между „България без цензура“, ВМРО и земеделците, ще се разширява. Това каза в интервю за Дарик Николай Бареков....

„На нас нито ДПС ни помогна, нито АТАКА, нито ГЕРБ, забележете кой се плаши от нас. Защо господин Плевнелиев, който иска да бъде консенсуснен президент, но не е, не каза: „Вижте, дайте поне едно място на ПП „България без цензура”? Но както виждате, ние бяхме поставени в абсолютна изолация. Как гледа Европа на това, че ние нямаме никъде, никакъв представител? Ние искаме пълна деполитизация на тази институция. Искаме професионална централна избирателна комисия. Имайки гласове в парламента, ние точно това ще направим, ще изберем централна избирателна комисия, консенсусна с професионалисти”, допълни Николай Бареков.

„Ние сме партията в България, която има най-голям процент млади хора до 35 годишна възраст и свои поддръжници. Това е нож с две остриета. Това са хора на ръба на отчаянието. Това са хората, които поемат към Терминал 2. Аз съм много щастлив от това споразумение”, каза още Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика