Бареков: Законът "Чисти ръце" да стане европейски

19112
Бареков: Законът "Чисти ръце" да стане европейски
Снимка: БГНЕС

„България без цензура" предвижда да се предлага облекчение на всеки предприемач, наел работници до 30 години. Това каза лидера на ББЦ Николай Бареков пред Дарик радио.

Той се обяви за повече държава в социалните дейности и по-малко в бизнеса на въпрос какво е виждането му за нова Европа. „Ние сме за подкрепа на бизнеса с данъчни и административни облекчение, но в замяна искаме от него откриване на повече работни места и по-високи заплати", категоричен е лидерът на ББЦ.

"България без цензура" поиска оставката на кмета на Плевен

„България без цензура“ поиска незабавната оставка на кмета на Плевен Димитър Стойков. „Ще предизвикаме още няколко де...

Бареков се обяви за общо законодателство в Европейския съюз срещу организираната престъпност и корупцията. Той поиска законът „Чисти ръце", който „България без цензура" внесе в българския парламент, но срещна мълчалив отказ, да стане европейски.

Според Бареков трябва да се мисли за разширяване на Европейския съюз. Той е за членство на Сърбия с малки условности за българското малцинство там, за членство на Македония с повече условности и категорично против членство на Турция в този й вид.

„ЕС не трябва да става федерална държава, тази форма няма бъдеще, няма такива традиции в Европа, противоестествено е, а и България ще е ощетена от това. Федерация означава слагане на край на националните парламенти и налагане на едни общи правила, а това би довело страните от съюза до едно обезличаване. Ние сме за идентичност на държавите в рамките на ЕС. Като народ имаме бъдеще и качества. Били сме много пъти в криза, но сме я преодолявали. Ние само бихме спечелили от самобитна наионалност в ЕС", категоричен е лидерът на ББЦ.

По отношение на Южен поток Бареков коментира, че проектът е трябва да се реализира дори в този си вид, защото ни е нужна диверсификация на източниците. Той изрази мнение, че дори да имаме енергийни залежи, те не бива да се използват и посочи като пример Америка, която е богата на природни ресурси, но не ги разработва, а ги държи като запас.

Бареков: Повече на 50-годишни политици аз не вярвам

„България без цензура“ е партия на младите хора. Това каза по време на учредяването на младежката структура на партията в П...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика