Бившият шеф на ДФЗ: Доган не се занимава с политика

40359
Бившият шеф на ДФЗ: Доган не се занимава с политика
Снимка: БГНЕС

Ахмед Доган не се занимава с политика от една година. Това заяви бившият шеф на ДФ „Земеделие” Димитър Тадаръков в предаването „Лице в лице” на bTV.

"Сега се чуваме и се виждаме много често с Доган. Добре си отворете ушите - г-н Доган една година не се занимава с политика. Убеден съм и съм наблюдател. Той пише голям научен труд, занимава се с наука, и това е неговото верую, което го води сега. Преди три дни го видях", бе категоричен бизнесменът, който е сочен за милионер.

Всяка седмица по един по два пъти се виждаме с Доган - няма посещения, опашка, коли, телефонът му не звъни, добави той.  На въпрос дали си говорят с почетния председател на ДПС за протестите и случващото се в страната, Тадъръков отвърна, че сигурно Ахмед Доган си мисли за тези неща.

"Много хора, които не познават Доган, нямат вярна мерна единица за него. Когато веднъж е казал пред конгреса, че излиза от политиката и делегира на друг да е председател, той не се меси", категоричен бе Тадаръков.

Майката на Доган не го е виждала от години

Мъчно ми е за Ахмед, не е идвал у дома вече три-четири години. Това сподели пред Нова телевизия майката на Ахмед Доган Демире. Демире ...

Тадъръков коментира и икономическата ситуация в България, като каза, че заради „финансовото недоразумение” Симеон Дянков и ГЕРБ се е стигнало до „фискалната дисциплина” във времената на криза, вместо да се влага в икономиката. Ако ГЕРБ го бяха направили, сега щяхме да берем икономическите плодове, смята бившият шеф на ДФЗ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика