Борисов, Бисеров и синът му не са се засили да отговарят на въпросите на парламента

13878
Борисов, Бисеров и синът му не са се засили да отговарят на въпросите на парламента
Снимка: БГНЕС

Временната на анкетна комисия за Христо Бисеров и Бисер Миланов си остана с празни ръце и днес. Нито Бойко Борисов, нито Христо Бисеров, нито синът му Ивайло Главинков се явиха на изслушване, макар че бяха поканени.

„Днес никой от поканените, на които бяха изпратени писма за изслушване, не се появи. Можем да дадем различно тълкувание по този въпрос. Никой не се е обадил да каже, че няма да дойде на срещата", каза Сияна Фудулова, председател на комисията.

Разпитват Борисов за Мишо Бирата и Петното

Бойко Борисов се очаква да бъде разпитан в две парламентарни комисии - за Мишо Бирата и за Бисер Миланов - Петното. По време на послед...

Комисията взе решение всички, които до този момент не са се явили на изслушване в комисия, да бъдат призовани отново, включително Христо Бисеров и неговият син. „За последен път ще направим опит г-н Бисеров и неговият син да се явят в комисията, за да можем да получим информация пряко от него. Това ще е последният опит, който ще направим, за да можем да приключим комисията", посочи Фудулова.

Фудулова обясни, че по случая „Бисеров" досега са поканили председателя на ДАНС Владимир Писанчев и проф. Валери Димитров от Сметната палата. „Г-н Писанчев се яви, а Димитров изпрати писмо, с което ни уведомяваше, че няма разлика в декларираните данни и външните регистри, които ползва Сметната палата", заяви тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика