Борисов: Цветанов и аз няма да водим листата за евроизборите

15492
Борисов: Цветанов и аз няма да водим листата за евроизборите
Снимка: БГНЕС

Нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите. Това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

"Изключително важно е да се гласува на евроизборите, защото Европейският парламент представлява нашите интереси пред останалите институции на ЕС. Там се приема бюджетът, там се кове законодателството на европейско ниво и пряко влияе на нашето ежедневие – какъв роуминг ще плащаме, как да се подпомогнат пчеларите, каква да бъде субсидията за селското стопанство и други. И е ужасно безотговорно да се твърди, че тези избори са една вътрешно-политическа борба, каквито коментари чета напоследък. Това са поредните спекулации по медиите. Затова е важно да се знае, че нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите. Защото считам, че не е редно лидерите на една партия, които имат претенции да управляват, да дезертират от вътрешната политика или да се използват имената им, за да бъдат вкарани на тяхно място други хора", пише Борисов.

Борисов сам ще избере новите шефове в ГЕРБ

Бойко Борисов няма да се оттегля от политиката и сам ще реши кои ще са новите зам.-шефове на ГЕРБ. Това заявява лидерът на опозицията ...

По-рано днес лидерът на ГЕРБ заяви, че няма да се оттегля от политиката и че сам ще избере новите шефове на партията. Той отхвърля всички лансирани от политици и анализатори конфигурации за състав на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Тя ще бъде попълнена на конгрес на 16 февруари. В нея се овакантиха 3 места след напускането на Искра Фидосова и след като Костадин Хаджигаев и Павел Димитров влязоха в партия БАСТА, събрала недоволните бивши ГЕРБери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика