Борисов: Да не допускаме чрез политиката да се подлага на изпитание здравето на хората

3452
Борисов: Да не допускаме чрез политиката да се подлага на изпитание здравето на хората
Снимка: БГНЕС

Искам да сме по-отговорни и да не допускаме чрез политиката и личните амбиции на лидерите на партии да се подлага на изпитание здравето на хората. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на официалното откриване на завода за механично-биологично третиране в село Яна, район „Кремиковци”, предаде "Фокус".

"С министър Москов след 2 месеца ще дойдем да видим дали отново тук ще е така чисто. Това е много важно за здравето на хората. Заварих преди няколко години затвореното депо в Суходол и балиращи машини. Видях много общински съветници - БСП, ДПС, ГЕРБ, СДС", заяви Борисов.

Бойко Борисов: Колкото сме по-силни, толкова по-лесно ни е с ДПС

ДПС е особена партия. Ако ние имаме противник, който да може да ни излезе на организация, ред, концентрация, това са те. В тях етническ...

По думите му, заводът е 100% общински, на софиянци. "Приемаме, че всички са оказали своя принос. Благодаря на Сергей Станишев за маковете, които ми е оставил. Той ни амбицира да направим най-доброто нещо правено на Балканите", посочи Борисов.

"Преди време София съмваше с ГЕРБ и софиянци молеха да разкараме боклука - е, разкарахме го. Благодаря на Искра Михайлова, тъй като тя имаше задача ГЕРБ да бъде унищожен.", каза още премиерът.

Има позиции в ЕК, които не са толкова напред като Кристалина Геогриева. Има такива като Джордж Кремилис, които са спокойни и тихички, но ако не приемат нещо при сърце, то не се случва. Джордж с мен по гръб - ритаме с краченца, моля те помогни. Благодаря ти и на теб", обърна се Борисов към Кремлис за оказаната помощ.

"За Кресна, за автомагистрала "Струма" цялата ни надежда е в тези хора. Върху северната тангента, върху която работим усилено - на три места археология. Моля ви, археолозите, на 30 декември не завършим ли Северната тангента - 206 млн. лв. ще платим от нашия джоб. Да работят и те по-бързичко, защото са много пари", заяви Борисов. Той уточни, че с тези пари може от ж.к. "Младост" до АМ "Тракия" да се направи южна дъга с шест платна.

Бойко Борисов на среща с премиерите на Сърбия и Румъния заради бежанската криза

Премиерите на България, Сърбия и Румъния ще проведат лична среща, на която да обсъдят миграционната криза в Европа и отражението й на Б...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика