X
 
 

Борисов е поискал оставките на трима министри заради катастрофата край Своге

5300 16
Борисов е поискал оставките на трима министри заради катастрофата край Своге
Снимка: БГНЕС
Оставките на трима министри заради катастрофата край Своге е поискал премиерът Бойко Борисов.

Това са вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и регионалният Николай Нанков.

Експерт: Пътят край Своге е пример за "антистроителство"

"Говорим за едно антистроителство. От това, което виждаме в репортажите, тази подпорна стена няма никаква система за отводняване на вод...

На излизане от МВР министър Валентин Радев е коментирал, че по-късно ще има информация за оставките.

В 12:30 в сградата на Министерски съвет ще има изявления по темата.

"Трябва да има виновни от държавната администрация", коментира вчера министърът на регионалното развитие Николай Нанков, след като даде показания като свидетел пред Националната следствена служба.

"В качеството си на министър в морален аспект винаги бих могъл да отговарям. Вчера също заявих това. Политическата отговорност невинаги се носи с даване с оставки. Политическата отговорност понякога е в правилното отреагиране в дадена ситуация, да се предприемат действия в бъдеще, а и да се подпомогне максимално разкриването на истината", каза Нанков вчера.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тримата ГЛУПАЦИ - НЕКАДЪРНИЦИ ! Но пред тях като един мангалски Матросов стои Валери, оня Валери Далавераджията, оня с хотела в Малко Търново, оня с Банско-Пирин, оня с какафонията в Слънчев бряг, оня с куфарчетата от тарабата с Турция, оня който е при всяка далавера .
 • Октомври 8 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  Това московски се оказа изключително брутално същество. Изуми и мен и поради тази причина съм почти в шок. Що за из*од трябва да бъдеш да си убиеш детето и най възмутимо да продължаваш да преяждаш като министър ? Друг е въпросът кога ще бъде възбудено и наказателно преследване за убийство по непредпазливост. Все пак и аз не вярвам да го е направил нарочно. А , иначе те по стандарт ще поемат полити виж още ›› ческата отговорност с поредното ПРЕЯЖДАНЕ. Днес е петък. Време за ПОРЕДНИЯТ АБИТУРЕНСКИ БАЛ.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тази катастрофа с толкова човешки жертви не е първа. Това е системен проблем, предпоставен от лекомислено и некомпетентни управление на държавата от десетилетия насам. Оставката на няколко министри няма донесе решаването му, ако не бъде изработена и строго спазвана нормативна база за трафик/инфраструктура, за качество на пътното строителство, за годност за ползване на МПС и за дисциплина на шофира виж още ›› не !
 • анализ на оставките 6 анализ на оставките преди 1 година Профил на трол?
  1-Лиляна мома пак намаза,а Нанков ще премигва в трета глуха!........ 2-Валентин Радев отива да ръководи Карибските пирати...... 3-Ивайло Масковски-става посланик в Масква....където допълнително ще се учи да кара моторни шейни!
 • страхотни снимчици сте подбрали АнаЛно.ЦОМ 6.1 страхотни снимчици сте подбрали АнаЛно.ЦОМ преди 1 година Профил на трол?
  1-Московски -преди изпита на моторна шейна................. 2-Радев приема поста КАПИТАН на Карибските пирати от Джак Спароу..................3-Нанков се осуква кат пръдня в гащи на доклад пред Лиляна Павлова......ЕВАЛА НА ФОТО ПАПАКОЧЕВ!
  : 0 !
 • българин 5 българин преди 1 година Профил на трол?
  Късно е моме за китка, стягай багажа тикво, с три бушона изгоряла инсталация не се оправя, време е тиквоций велики - простакът на републиката, кУрнелка и вся остальная красная сволочь от "патртиоти", ДПС-та и всякакви други продажни кремълски мекерета да сдадат властта надлежно и да поемат към килиите прилежно.
 • Боко Мазника от БРЕГ 5.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  До драскачите/с кокоши мозък/от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените!!! Първо четете, а после пишете глупости по форумите!!! Неграмотните Идиоти и Лумпените от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените, само Вие можете, да обиждате руските братя!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелен виж още ›› ите??? До драскачите/с кокоши мозък/от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените!!! Първо четете, а после пишете глупости по форумите!!!
  : 3 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  #1, не мога да ви разбера вас, кухите червени кратуни! До вчера искахте оставки на министри, на същите министри, ама днес пак не сте доволни! Винаги съм го казвал: Добри са само мъртвите кухи червени кратуни, и чеп за зеле не става от вас. Не стига че евахте майката на България и само за 45 години научихте хората да крадат, да лъжат и да не работят, ами и искате пак на власт да се върнете. Е, няма виж още ›› да стане!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ами то и ГЕРБ е бъкано с кухи червени кратуни, като тая на снимката!
  : 1 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 4.2 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  До драскача/с кокоши мозък/от ГЕРБ и ОП!!! Първо чети, а после пиши глупости по форумите!!! Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров са идоли на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за ГЕРБ и ОП??? Правителството на Борисов, Каракачанов, Симеонов и Сидеров ще докара най-много беднотия, несправе виж още ›› дливост и ще доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България??? Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП??? До драскача/с кокоши мозък/от ГЕРБ и ОП!!! Първо чети, а после пиши глупости по форумите!!!
  : 0 !
 • Анонимен 4.3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  4. Това е психара Циклоп, тъп до побъркване ! Циклопе, тъп си за чудо и приказ .
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Разрушиха България, разграбиха я с помощта на мафията, която поддържат политически, натрупаха ни държавни дългове за 100 години напред и накрая идват да ни кажат на чист български език, че сикаджията-премиер налагал демокрацията със сила, защото българите сме тъпаци.
 • Боко Мазника от БРЕГ 3.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  По-тъпи, по-некадърни, по-нагли, по-корумпирани, по-крадливи, по-безочливи и лицемерни от ГЕРБ и ОП няма!!! ГЕРБ и ОП са позорът на България!!! Долу ГЕРБ и ОП!!! Никога повече ГЕРБ и ОП в управлението на страната!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП!!!
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ами ти кога ще се разкараш бе Бунак или има още останало за крадене в България !
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Смешнико Борисов, мръснико, ти така се усукваше, като настъпен червей и за всичко обвиняваш БСП, ДПС !!! Смешнико Борисов ти си Гьонсурат!!! Смешнико Борисов бъди мъж, застани пред хората, поклони се, извини се и се пръждосвай в Банкя!!! Смешнико Борисов с твоето неадекватно поведение, посра авторитета на България пред света!!!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Баце Железният?! Бах ти театъра!
Нагоре
Последно в Актуално