Борисов: Управляващите минираха всякаква възможност за нормални разговори

13048
Борисов: Управляващите минираха всякаква възможност за нормални разговори
Снимка: БГНЕС

С днешните си актове правителството продължават да демонстрират своята арогантност и безпардонност. Това каза Бойко Борисов – лидер на ПП ГЕРБ.

„Не знам с какви очи, след като са подали оставка, поне на партийно ниво и БСП, и ДПС, „Атака“ крещят отвън оставка на правителството, а влязоха да направят кворум, за да може да минат Сметната палата, както и шеф на Националния статистически институт. Да избираш най-важният одиторен орган за седем години напред, след като си подал оставка, те вече го правиха това преди пет години. По същия начин последните дни вдигнаха пенсиите, си спомняте, без да има пари бюджета. Разбира се, назначиха си посланици и хора на ръководни постове, които в последствие, ако тръгнат да бъдат махани ,започват да говорят за реваншизъм, за чистка и за какво и да е било. Така че учуден съм от това, което сътвориха г-н-н Местан и г-н Станишев, защото последните дни говориха за мъдрост, за толерантност, за съгласие, за излизане от кризата и всичко останало”, допълни още Бойко Борисов.

Борисов обещава на САЩ шанс за концесии за добив на газ от Черно море

Обещание за възможност на добив на конвенционален газ и на нефт от шелфа на Черно море даде лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на к...

С днешния си ход те минираха всякаква възможност за каквито и да е нормални разговори. "Какво има да говорим във вторник на КС, при положение, че те така безпардонно се държаха днес? И за седем години напред ще определят кой да бъде в най-важния одитен орган. При положение, че не участва най-голямата партия, спечелила изборите, в него. То просто не е само морално, то не е логично. Така че оттук нататък, за съжаление, разговорите няма да имат така желаната от мен мъдрост, толерантност, разбирателство. Те показаха, че това за тях не са ценности, това за тях не е важно. И че от позицията на моментната сила на сриналата се Тройна коалиция между тях и „Атака“ могат да го направят. Но, за съжаление, това е съдбата ни в България”,заяви Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика