Борисов упълномощи Цачева да го замества в ГЕРБ

16943
Борисов упълномощи Цачева да го замества в ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал правомощия на Цецка Цачева да го замества в ПГ на ГЕРБ. Това обяви самият той, след като излезе от заседанието на изпълнителната комисия на партията, предаде БГНЕС.

На въпрос дали може да се оттегли изобщо от парламентаризма, Борисов отговори, че това зависи от здравословното му състояние. Няма нови депутат от ГЕРБ, които да са изявили намерение да напускат парламентарната група.

Не ме интересува, че депутати от ГЕРБ напускат, каза Бойко Борисов

Тези хора, които ме чакаха сега пред студиото, са на временна заетост. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бо...

Малко преди 14 часа Борисов дойде с патерици в Народното събрание и влезе веднага в стаята на парламентарната група. Точно в 14.00 часа той излезе и тръгна заедно с депутатите си за заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ на втория етаж на парламента. Журналисти се опитаха да го спрат, но той бе непреклонен. На въпрос дали ще идва често в парламента, той даде отрицателен отговор. Част от народните представители на ГЕРБ бяха в приповдигнато настроените. "Не знам какво ще става и какво ще има - люспи, шарани…", не скри усмивката си депутатът Георги Андонов, вземайки остро завоя от червения килим към втория етаж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика