Борисов: В момента върви чудовищно купуване на гласове и всички знаят, че това е БСП

47233
Борисов: В момента върви чудовищно купуване на гласове и всички знаят, че това е БСП

Тези избори са важни като всички избори и местните, и парламентарните, и президентските, и европейските, всички избори са важни. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на посещение в Хасково, предаде „Фокус”.

„Всяка година почти има избори, затова политическите партии се готвят непрекъснато и всеки ден преди изборите работят така, че все едно са избори. Поне за ГЕРБ е така. Ние сме част от Европа и това е нашият парламент в Европа. Толкова важен, колкото и българският. Европейската комисия дори е по-важна от Министерски съвет, защото много повече пари, над 15-16 милиарда евро, през този програмен период ще разпредели Европейската комисия за България”, каза Бойко Борисов.

Борисов към бизнеса: Не си спомням по наше време да сте били мачкани

Държавата фалира общините. Орешарски обеща 250 хил. работни места, а всъщност има 40 хил. нови безработни и 7 млрд. нови кредити. Упр...

„Комисарят, който ще бъде там, който ще бъде шеф на комисията, самите комисари, които ще бъдат по важните пера в Европейската комисия са изключително важни. Неслучайно Европейката народна партия още на 27 май ни събират лидерите в Брюксел по тези теми. В момента върви едно чудовищно купуване на гласове и всички знаят, че това е БСП. Само преди една година беше нарушено свещеното право на размисъл в деня на размисъл, по закон и конституция”, каза още Борисов.

„Всички телевизии и медии излязоха със заглавие, че ГЕРБ в Костинброд прави нещо нередно. Една година след това, за което благодаря на главния прокурор, се оказа, че не е така. Сега телевизиите, не мога да си обясня защо по такъв услужлив начин, закриват откритите си репортажи за коя партия става въпрос в Бобов дол. Ние го говорим това от няколко дни, когато бях в Перник наши симпатизанти, работещи там, излязоха и казаха, че се купуват гласове по схема. Предварително се дават пари, чрез заплатите всеки миньор какво трябва да направи”, допълни Бойко Борисов.

„Сега във Facebook от ТЕЦ-Русе ми пишат. Аз аплодирам действията на прокуратурата, че се самосезираха, но това е овчо мълчание и опит на медиите да прикрият истинската партия, която още преди да са дошли изборите купува и подготвя цели схеми. И като сметна как чрез Химко-Враца искат да подарят на въпросния собственик на Бобов дол чрез уж индустриализацията, абсолютно съм убеден, че това е истина. Затова това ми е много важно”, каза още Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика