БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ с готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им

1646
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ с готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им
Снимка: БГНЕС

България е зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем агресивния либерализъм да ни превземе!

Тази новина съобщи съпредседателят на Коалиционния съвет и водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в Русе Искрен Веселинов по време на среща с РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ. Това е най-голямата родителска организация в страната, която се бори срещу опитите за налагане на джендъридеологията и прокарването на провокативни „интерсекс“ програми в детските градини и училищата. Срещата се проведе по покана на РОД, които бяха представени от адв. Владимир Шейтанов и Давид Александров. На нея присъстваха и водачът на листата на Патриотите в 23 МИРСофия Кузман Илиев и д-р Султанка Петрова – водач на листата в Перник, както и кандидатът за народен представител от патриотичната коалиция проф. Христо Смоленов.

Припомняме, че основните послания на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са „Семейство, доходи и сигурност“. Преодоляването на демографската криза чрез безплатни детски градини, напълно безплатно образование, учебници и лекарства до 12-и клас, насърчаване на раждаемостта чрез програми и данъчни облекчения за младите семейства, включително и освобождаването от ДДС при закупуването на жилища, дотиране от общините за заплащане на частни занималнипри невъзможност децата да се класират в общински детски градини и др.  са само малка част от мерките, залегнали в програмата на патриотичната формация.

Адв. Владимир Шейтанов от РОД подчерта, че ВМРО е партията, която е единствената реално работила по изброените политики и беше категоричен:

Ето защо ние ще подкрепим именно тези партии от патриотичния сектор, които подкрепят битката на РОД. Ние нямаме друг интерес освен защитата на интересите на нашите деца.

Искрен Веселинов, който е и зам.-председател на ВМРО, увери представителите на родителското движение в това, че БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в лицето и на трите партии са припознали всички общи политики по защита на семейството и децата и ще продължим заедно да отстояваме морала, християнските ценности и семейството като съюз между баща-мъж, майка-жена, и техните деца.

Ние поемаме ангажимента и даже имаме готов вариант на законопроект тип „Орбан“ за защита на децата от педофилия и от ЛГБТИ пропаганда на лица под 18 години. Това ще е сред първите закони, които ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, ще внесем в следващия парламент. За нас това е символ на нормалността, допълни още Веселинов и подчерта, че екипът на д-р Султанка Петрова работи по създаването на новия закон.

Тя от своя страна очерта рамката на готвения законопроект с работно заглавие „Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им“ и изброи основните моменти в него. Д-р Петрова подчерта още, че големият проблем в България е демографията, а тя няма начин да се преодолее без социални политики и политики по доходите спрямо семейството.

Ако искаме да защитим правата на децата, то трябва работим заедно. На България ѝ останаха морала, семейството и религията. Трябва да ги защитим!

Водачът на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ за 23 МИР в София Кузман Илиев обърна внимание на смисъла на консерватизма.

Консерватизъм означава да запазиш връзките в нацията. Нацията е проекция на семейството. Икономиката е безсмислена, ако няма здраво общество. Битката днес е с онази либерална идея, която иска да разруши обществата, да размие нациите. Това е битка за нов световен ред, беше категоричен икономистът.

Кандидатът за народен представител в 24 МИР проф. Христо Смоленов го допълни, като подчерта, че ставаме свидетели на опит за световен диктат на малцинството с огромни финансови възможности над мнозинството, което иска нормалност.

Ето и основните точки, които включва Законът за защита половата идентичност на децата от раждането им:

ВМРО със сигнал до Рашков: Изтичат лични данни от РИК-овете в страната! Изборният процес е сериозно застрашен*

Повод за сигнала на кандидатите за народни представители от „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ доц. Милен Мих...

- Забрана на образователни програми и съдържание, в които се споменава за ЛГБТИ общности;

- Забрана на обучителни програми, в които се пледира за толерантно отношение към ЛГБТИ общности;

- Забрана на книги, филми и др. със съдържание за деца и младежи до 18 години, в които се говори за сексуална ориентация освен хетеросексуалната;

- Забрана на информация за смяна на пола, съдържащи се в книги, филми и др.;

- Забрана на реклама, в която ЛГБТИ общности са представени като нещо обичайно и нормално;

Искрен Веселинов към служебното правителство: Започнете да работите (ВИДЕО)

Вчера се навърши точно един месец от встъпването в длъжност на служебния кабинет. По този повод Искрен Веселинов, съпредседател на Коал...

- Строги наказателни мерки срещу сексуалното насилие над деца и младежи до 18 години, вкл. и химическа кастрация;

- Забрана на лицата, сменили пола си, да си сменят имената;

- Забрана на хомосексуални да осиновяват деца.

Припомняме също така, че през март, при поредния опит ЕП да наложи ЛГБТИ+ извращенията като норма, единствено ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ от ВМРО, обявихме България за зона без ЛГБТИ пропаганда. Няма да допуснем агресивния либерализъм да претопи националността ни, културната ни, религиозната ни и морална идентичност!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

ПП-ДБ искат извънредно заседание на парламента за "Боташ" (ВИДЕО)

Киселова: Парламентът ще се използва като предизборна платформа

Сваляне на служебното правителство: Варианти, единият доста реалистичен

"Вярвам, че ако няма катаклизми, ще разчитат на мен": Говори служебният министър на културата

Румяна Бъчварова: България е в конституционна криза и криза на демокрацията

Йорданов: Когато обвинят някого за престъпник, трябва да се дадат конкретни данни

Прокуратурата потвърди: Живко Коцев е привлечен като обвиняем

Веселин Вучков: Поведението на Коцев нанесе тежки поражения върху МВР

Главчев призова президента да подпише указа за Даниел Митов

Костадинов с предизборен дъх: България говорила с Украйна да ѝ дава ракети и танкове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика