Цачева: Борисов има усет към хората, това го прави водач

19849
Цачева: Борисов има усет към хората, това го прави водач
Снимка: БГНЕС

„Дала съм си срок от един месец, за да бъде даден нов облик на групата”, заяви в предаването „Всяка неделя” Цецка Цачева.

„Търсим истината в нюансите – по-добра самоорганизация, акценти върху законодателната работа в парламента”, заяви Цачева.

Цецка Цачева официално стана заместник-председател на ПГ на ГЕРБ

Вече официално Цецка Цачева е новият заместник-председател на ГЕРБ. Реално решението беше взето вчера, но сега заместник-председателят ...

Що се отнася до депутатите, напуснали групата на ГЕРБ, Цачева заяви, че е останала изненадана, когато това се е случило.

„Бях като всички останали колеги, изненадана от това, което се случи. Не бях уплашена, а огорчена. Да бяха споделили, ако имат оплаквания”, заяви Цачева.

„Един лидер, какъвто е господин Борисов, трябва да познава всички и да работи с всички, за да може да намери онези, които са подходящи в даден момент с оглед на това, което ни предстои. Аз мисля, че когото трябва, познава добре. Той има усет към тези хора и това го прави водач. Защото, за да бъдеш политик, трябва да даваш отговорите на въпросите, а въпросите се задават от хората. А в диалога, в общуването, се налагат определени правила, но в това непринудено общуване с хората, няма кой друг в новата история на България, който да го прави по този начин. И това е водач", каза още Цецка Цачева.

Слуховете, че Борисов се готви да се оттегли, тя определи като несериозни.

Борисов упълномощи Цачева да го замества в ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал правомощия на Цецка Цачева да го замества в ПГ на ГЕРБ. Това обяви самият той, след като излезе от ...

Диалогът е хубаво нещо, но трябва да има и чуваемост. Нищо не би могъл да направи председател на Народното събрание от първата, най-голямата, спечелилата изборите група. Но тук искам да поясня - изборите са мястото, когато се премерва влиянието, подкрепата на огромните групи от хората. И когато ти си спечелил изборите по един безапелационен начин, макар и не с такова мнозинство, което да ти даде възможност да направиш правителство... каквото и да се говори, ГЕРБ е победителят.

В средата на декември Бойко Борисов определи Цачева за свой заместник в ПГ на ГЕРБ. Цачева пое ролята си с надеждата да измъкне ГЕРБ от самоизолацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика