Цветанов не иска да подава оставка от ГЕРБ

17117
Цветанов не иска да подава оставка от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да подава оставка като член на партията. Това каза самият той пред журналисти в Народното събрание, предаде Агенция "Фокус".

Не съм готов да подавам оставка, това се решава на партиен форум, обясни Цветанов. "Моята лична позиция е, че съм един от хората, които съм дал най-много за партия ГЕРБ. Всичко, което съм правил през последните години, е само и единствено водено от това да укрепваме, да увеличаваме потенциала на партия ГЕРБ. В момента на база тези двама депутати, които са напуснали, в партията има 77 – 78 000 членове. В тази посока – кажете къде е била грешката, каква е била", попита той.

Борисов ще спечели без Цветанов в ГЕРБ, смята Мирослав Найденов

злизането от ГЕРБ не означава автоматично членство в БАСТА, заяви в ефира на БНТ Мирослав Найденов, провокиран от въпросите за евентуал...

На въпрос дали очаква други депутати да напуснат групата на ГЕРБ, Цветанов каза: „Чета във вестниците. Колегите идват и се смеят, и се забавляват, че просто спрягат имената им просто ей така, за да се запълнят някои страници на някои вестници”.

„Нали се говореше, че Цветанов държи всички депутати под някаква форма с някаква зависимост. Не, това просто са отговорни хора, които са предлагани. Това, че моралните качества са преценили да бъдат на по-друга позиция, а не да отстояват принципите, за които са ги избрали, аз не мога…”, каза още Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика