Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветанов не иска да подава оставка от ГЕРБ

11 декември 2013, 13:02 часа • 17070 прочитания

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да подава оставка като член на партията. Това каза самият той пред журналисти в Народното събрание, предаде Агенция "Фокус".

Не съм готов да подавам оставка, това се решава на партиен форум, обясни Цветанов. "Моята лична позиция е, че съм един от хората, които съм дал най-много за партия ГЕРБ. Всичко, което съм правил през последните години, е само и единствено водено от това да укрепваме, да увеличаваме потенциала на партия ГЕРБ. В момента на база тези двама депутати, които са напуснали, в партията има 77 – 78 000 членове. В тази посока – кажете къде е била грешката, каква е била", попита той.

На въпрос дали очаква други депутати да напуснат групата на ГЕРБ, Цветанов каза: „Чета във вестниците. Колегите идват и се смеят, и се забавляват, че просто спрягат имената им просто ей така, за да се запълнят някои страници на някои вестници”.

„Нали се говореше, че Цветанов държи всички депутати под някаква форма с някаква зависимост. Не, това просто са отговорни хора, които са предлагани. Това, че моралните качества са преценили да бъдат на по-друга позиция, а не да отстояват принципите, за които са ги избрали, аз не мога…”, каза още Цветанов.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес