Цветанов: Парламентарната група на ГЕРБ е цяла

16948
Цветанов: Парламентарната група на ГЕРБ е цяла
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ е цяла. Нямаме абсолютно никакви притеснения да мислим обратното. Това каза пред журналисти в парламента зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод напусналия групата депутат Георги Марков, предаде „Фокус”.

На въпрос дали Марков е номинация на Цветанов, зам.-председателят на партията заяви: „Номинациите се правят от съответните общински ръководства, правят се предложения от областните ръководства и в централата се обобщават и се прави окончателното изписване на цялата подредба на всичките листи за депутати. 99% всичко това са предложения, които са излезли от съответните местни структури. В тази посока, не смятам, че е правилно зададен въпросът”.

"Сова Харис" също дава предимство на БСП пред ГЕРБ

Ако изборите бяха днес БСП ще получи 21.3 на сто от гласовете и ще разполага с 96 народни представители. ГЕРБ получава подкрепата на ...

„Що се касае до това дали парламентарната група на ГЕРБ е цяла, аз смятам, че тя е цяла. Нямаме абсолютно никакви притеснения да мислим обратното. Но има някой път и подобни грешки, които наблюдаваме в момента с Георги Марков”, заяви Цветанов.

На въпрос как си обяснява напускането на Марков и дали приема мотивите му, Цветанов каза: „Не бих могъл да коментирам, защото аз и към настоящия момент не съм разговарял с него. Когато се видим тук в парламента, ще мога действително да формирам и моето мнение по неговите мотиви, защото никой не ги знае какви са”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com