Данаилов: Гласувах пак с някаква поредна надежда

12446
Данаилов: Гласувах пак с някаква поредна надежда
Снимка: БГНЕС

Актьорът  Стефан Данаилов гласува в 107-о ОУ в столичния квартал „Лозенец". Той изрази оптимизъм за по-добро бъдеще и надежда, че доверието към левицата ще се върне.

„Гласувах за демокрацията! Гласувах пак с някаква поредна надежда, каза Стефан Данаилов, след като пусна бюлетината си. "Дано този път да се случат по-добри неща, защото отчаянието на хората е много голямо. И бих казал, че нещата вече са опрели до... Нали има една приказка: „Ножът до кокала". Сега се надявам повече хора да излязат да гласуват, защото и това е много важно. Като си седим вкъщи, нищо няма да направим. Вътрешните вълнения на хората са много големи и надявам се, че няма да ги обхване апатията, която усещах лично аз по време на кампанията".

Уговарят Стефан Данаилов да оглави БСП

Стефан Данаилов бил единствената консенсусна фигура в БСП, която можела да оглави левицата, да я спаси от разпад и да я консолидира пре...

Стефан Данаилов е наясно, че най-трудно от всичко е да се върне загубено доверие. „Много години вече се губи, а от личен опит знам, че доверие много трудно се връща, добави той. - Но трябва да се направи нещо в тази посока. Ще видим. Все пак аз се надявам участието на моята политическа сила да бъде достойно на тези избори. Ето, днес и времето е хубаво! Дано да има нещо по-радостно в живота ни! Аз съм по принцип оптимист. И на тези години съм оптимист, защото ако и това изчезне, всичко вече става безсмислено".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика