Депутатите от ГЕРБ ще заведат колективен иск за обида срещу Антон Кутев

13791
Депутатите от ГЕРБ ще заведат колективен иск за обида срещу Антон Кутев
Снимка: БГНЕС

Катастрофа за българите. За да гласуват „Атака” с тях, ще задържат цената на тока, а вдигат с 11% цената на Топлофикация, за да ударят кмета на София. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в отговор на въпрос, как ще коментира новия заем, който правителството на Пламен Орешарски ще изтегли, предаде „Фокус”.

„Ковачки им даде гласовете в Бобов дол. На другият ден му разсрочват дълговете. Схемите им са толкова видими, че не виждам, какво трябва да коментирам”, допълни той. По отношение на пускането на шефа на митниците в Свиленград, Борисов посочи, че това е било очевидно преди изборите. „Такава шумна операция, че вчера го задържали с наркотици, вчера го пускат без никаква мярка”.

И Цачева погледна с надежда към ДПС

Сега е моментът, ако ДПС твърдят, че са национално отговорна партия, трябва да предизвикат оставката на това управление. Това заяви пре...

За оставката на шефа на митниците Борисов обясни, че защото държавата не може да събира приходи. „Контрабандата е с чудовищни размери и човека гледа да избяга на време, защото Орешарски ще понесе и наказателна отговорност затова, което причинява на държавата”.

След малко завеждаме колективен иск към него за тази обида, коментира Борисов във връзка с това, че днес депутатите от ГЕРБ са били наречени „шайка престъпници” от Антон Кутев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика