Фаза "имбецил"* в БСП: Христов не заплашвал медии, няма нужда от оставка

13938
Фаза "имбецил"* в БСП: Христов не заплашвал медии, няма нужда от оставка
Снимка: БГНЕС

Иво Христов се извини искрено. Думите му са думи на крайно огорчен човек. Това заяви депутатът от БСП и бивш журналист от в. "Дума" Александър Симов. Той изрично уточни, че думите на Христов за "80% дебилни"-те нито са подходящи, нито са верни.

Според Симов, Христов просто констатирал "със съжаление" какво е състоянието "в някои части на България", а не казвал, че е "толкова умен в едно общество от тъпаци". Не виждам причина той да се оттегли – не е заплашил медии, не е назначил съучениците си в комисии да точат пари, беше тезата на бившия журналист на "Дума", изказана пред Нова телевизия.

БСП защити Иво Христов, Борисов също обиждал народа

Парламентарната група на БСП застава зад депутата си Иво Христов и няма да му иска оставката за изявлението му, че "80% от българите са...

За пореден път представител на БСП опита да промени историята, включи се народният представител и бивш здравен министър Десислава Атанасова. Според Атанасова, Христов се изгаврил с имената на Димитър Пешев, на патриарх Кирил и на всички 42-ма именити българи, които са спасили от депортация българските евреи. "Димитър Пешев сигурно в гроба се обръща", подчерта бившият здравен министър.

Относно обръщението "дебилни", Атанасова припомни и думите на Христо Монов спрямо протестиращите срещу кабинета "Орешарски" – че са "интернет лумпени". Това е рецидив, подкрепа и системност в БСП. Трябва да се поиска оставката на Иво Христов, категорична беше Атанасова.

Позицията на Мария Захарова не се появи от нищото, а защото върху Паметника на Съветската армия се появи антисемитски надпис – "100 години ционистка окупация". Български медии се опитаха да истеризират позицията ѝ заради „политическата си линийка” и затова не приемам позицията на ГЕРБ за оставката на Иво Христов, който обърна внимание точно на това, отвърна Симов. Той стигна дотам, че БКП е взела участие в спасяването на българските евреи.

20 души, които участват в спасяването на българските евреи, са осъдени на смърт от Народния съд, контрира Атанасова. Те (бел. ред. - БСП) взривяват църкви (бел. ред. - атентатът при "Св. Неделя" през 1925 година), целуват се на "Орлов мост" с хората, които преименуват, добави депутатът от ГЕРБ. И попита каква алтернатива ще е БСП, когато в редиците ѝ има хора като Иво Христов.

Депутат от БСП: 80% от българите са дебили (Видео)

80% от населението са дебилни и не могат да се подписват. Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става м...

* "Имбецил" е медицински термин, който определя хора с умерена до сериозна интелектуална изостаналост поради физиологични причини. "Дебил" също представлява медицински термин, отразяващ най-леката форма на умствена изостаналост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има спешна нужда от предоговаряне по казуса "Боташ"

Росен Карадимов: До месец и половина ще изработим новата стратегия на ББР

Бойко Пенков се завръща в МЗ, премиерът назначи шестима заместник-министри

Асен Василев: Сделката "Боташ" е изключително неизгодна, плащаме по 1 млн. на ден

Ивайло Мирчев: Договорът с „Боташ“ е една от най-лошите сделки в историята на България

Младите приемат членството ни в ЕС за даденост: Оценка на Европарламента в България

Митов изпрати официално писмо до премиера, за да се откаже от външно министерство

Още уволнения на зам.-министри в кабинета Главчев

Стефан Тафров повежда "Да, България" към евроизборите (СНИМКИ)

Жечо Станков внесе доклада за "Боташ" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика