Георги Георгиев: Време е да спрем с така наречената "промяна" (ВИДЕО)*

1877
Георги Георгиев: Време е да спрем с така наречената "промяна" (ВИДЕО)*
Снимка: Facebook

Време е да спрем с така наречената "промяна" и да продължим с работата." Това написа във Facebook водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Георги Георгиев 

"Два идентични казуса. Два терена, един в район „Студентски" и един в „Манастирски ливади – Запад". И двата са държавна собственост, предоставени на общината за изграждане на училища и детска градини. Резултатите обаче са коренно различни. В „Манастирски ливади – Запад" училището и детската градина вече се строят от общината. В район „Студентски" – теренът пустее", пише Георги Георгиев.

"Започнатото строителство е резултат от последователни усилия на правителството на г-н Борисов, на кмета Йорданка Фандъкова, на нашата работа в общинския съвет и на районния кмет от ГЕРБ-СДС", продължава в своя пост общинския съветник от ГЕРБ. Още: Георги Георгиев: 4000 лв. годишно ще има всеки пенсионерски клуб в София

"Блокираното строителство е "подарък" за софиянци от екипа на "Промяната" и спряна процедура по жалба на областния управител на Промяната, сега кандидат за депутат от София", добавя Георгиев.

Той дава и примери за това.

"Пример 1: В „Манастирски ливади – Запад" правителството на ГЕРБ прехвърли терена на общината за изграждане на училище и детска градина. Заедно с екипа ни в общината осигурихме финансиране, а предходният кмет на район „Витоша" г-н Теодор Петков започна строителство. Така до края на годината 600 деца от района ще имат ново училище и градина.

Пример 2: В район "Студентски" държавата прехвърля имот на общината за строителство. Екипът на ГЕРБ в общината осигурява финансиране, изготвя проект и нов градоустройствен план заедно с кмета на "Студентски" Петко Горанов, който е независим. И тук идва областният управител от „Продължаваме промяната" г-жа Вяра Тодева, която подава жалба срещу плана." Още: Георги Георгиев призова Васил Терзиев да спре да се крие и да не се държи като "Ергенът" на финала

Жалбата ѝ е подадена две години след края на законовия срок за това... Така – строителство няма, училище – няма. 540 деца от района чакат – неясно какво", пише Георги Георгиев от ГЕРБ. 

"Политиците от "Промяната" облечени във власт, си мислеха, че наказват ГЕРБ и Фандъкова. Те обаче наказаха София и 540 семейства, чиито деца остават без училище. Това са фактите, добре е да ги имаме предвид, докато слушаме сега щедрите им обещания в кампанията, допълни той.

Време е да спрем с така наречената "Промяна" и да продължим с работата. За да инвестираме в създаването на нови модерни училища, гласувайте с номер 22 в бюлетината за ГЕРБ-СДС", призова Георгиев.

*Публикацията е съгласно сключен договор между ПП "ГЕРБ" и "Уебграунд Груп" АД за Парламентарни избори 2024 г. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com