ГЕРБ е единствената заплаха за това управление, смята Борисов

16935
ГЕРБ е единствената заплаха за това управление, смята Борисов
Снимка: БГНЕС

„Аз винаги съм бил демократ и считам, че когато има напрежение в обществото, особено ако не можеш да изпълниш ангажимент, най-правилното е да подадеш оставка, както направих аз, и съм благодарен на българския народ. Те след това ни поставиха като първа политическа сила. Най-добрият социолог и политолог е народът", това заяви в предаването „Седмицата" по Дарик лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му няма по-голяма лъжа и задкулисие от това да си лидер на партия, тази партия да управлява и да се слага друг за премиер. Според него най-логичното за една партия е председателят й да бъде премиер, ако спечели изборите.

„Иначе няма кой да носи политическата отговорност. А това го направи и Иван Костов, по същия начин направи Доган с Местан, по същия начин и царят направи, това е задкулисие", коментира Борисов.

ГЕРБ е единствената заплаха на това управление, според Борисов.

За промените в ГЕРБ Борисов каза, че новите заместник-председатели са деца на партията: "Фандъкова от директор на училище, виждате после какво направи за столицата. Димитър Николов показа как от един сравнително изостанал град живеене направи най-добрият гад за живеене".

"Аз с Цветанов ясно съм се разбрал, ако си невинен оставаш в партията, ако е виновен, сам ще си тръгне. Досега никой не ме е убедил в неговата вина", заяви Бойко Борисов.

"Чух, че говорят за висок, умен, красив... И освен за мен, за друг не се сетих, но с мен не са говорили" - така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на въпрос дали очаква друг депутат от групата му да напусне и да се обвърже по някакъв начин с партията на Николай Бареков, както направи доскорошният народен представител Красимир Стефанов.

 

Борисов: Управляващите ще фалират НЕК

Управляващите ще фалират Националната електрическа компания (НЕК), това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Чифлик, Тр...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика