ГЕРБ ще се яви на изборите с интерактивни плакати

38032
ГЕРБ ще се яви на изборите с интерактивни плакати
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще се яви на изборите с интерактивни плакати. Заместник-председателят на партията Цветан Цветанов демонстрира по време на пресконференция интерактивността им, предаде „Фокус”.

IT специалистът на ГЕРБ Симеон Велков уточни, че плакатът може да бъде сканиран, а апликацията може да бъде свалена от Google Play за Android. За Iphone приложението ще може да бъде изтеглено след 7 септември. При сканирането на плаката с приложението, което в Google Play може да бъде открито под името ГЕРБ, изписано на кирилица, се стартират клипове, свързани с партията.

ГЕРБ да не се дуят толкова!

Кой знае как и защо, но в последно врме се създаде усещането за непоклатимост и непобедимост на ГЕРБ. Съществена е, разбира се, заслуга...

За идеята за интерактивната кампания Цветанов уточни, че плакатите в 3D формат не се различават като цена от останалите, които не са интерактивни. „Не винаги новите технологии струват много пари, просто трябва да има потенциал, за да го реализираш”, коментира Цветанов. Той обясни, че интерактивността на плакатите е за всеки, който борави добре с електронните способи, за да може да се информира повече от това, което вижда, а не само да гледа снимка или плакат.

Елен Герджиков от ГЕРБ коментира, че предизборният щаб на ГЕРБ е подготвил модерна кампания и се надява тя да достигне до много избиратели. „Надяваме се да провокира младите хора да участват в изборите и да излязат да гласуват. Една от основните цели на ПП ГЕРБ преди започването на кампанията беше достигането на висок резултат. Той е изключително важен, защото целта е да има стабилно управление”, подчерта Герджиков и допълни, че осъзнавайки тази важна задача, в Предизборния щаб на партията са решили, че е важно наред с традиционната кампания, да се направи и гражданска инициатива с цел повишаване на избирателната активност. „Това не е свръх новост, но за нас е важно да се случи и си поставяме за цел да постигнем рекордна избирателна активност или поне толкова, колкото беше през 2009 година”, подчерта Герджиков.

Освен интерактивните плакати на партията, по инициатива на ГЕРБ е създадена и страница в социалната мрежа „Facebook”, чиято цел е да бъде повишена избирателната активност, но съдържа материали, които няма да агитират избирателите да гласуват за ГЕРБ, а за политическата сила, която предпочитат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика