Глас от Реформаторския блок: Правим чиста ракия от мръсните чорапи на ГЕРБ

24859
Глас от Реформаторския блок: Правим чиста ракия от мръсните чорапи на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

След всичко, което съм говорил за Бойко Борисов и ГЕРБ, е абсурдно да остана. Реформаторите сега трябва да участват в препирането на едни биографии и да се вадят бели якички на едни мафиоти. Това заяви професор Велислав Минеков, който категорично не е съгласен с коалиция между ГЕРБ и Реформаторския блок.

Реформаторският блок ще бъде изяден от обществото. От мръсните чорапи на ГЕРБ се прави фермент, от който да се вари чиста ракия – аз предпочитам да вдигна наздравица с лимонада, подчерта Минеков. От Реформаторите не се отказвам, но моето поведение сега е неприемливо и това беше капката, за да си тръгна – след като е взето решение да има такова правителство. Очакванията ми преди изборите бяха други, но сега шансът изчева, обобщи Минеков пред Нова телевизия.

Близнашки се оправда: Погрешка се здрависах с Пеевски, защото съм любезен

Тъжен финал на една драма, която обещаваше да разкрие много неща и много скрити механизми на властта. Така служебният премиер Георги Бл...

Културен ли е Вежди Рашидов, за да бъде министър? Кажете ми три негови творби поне? 1000 души от бранша се подписаха срещу него, заяви Минеков. Орезилих се и заради предложения за промяна в областта на културата, след като сегашната коалиция стана факт. Рашидов казваше, че съм бил таен съветник на Петър Стоянович. За какво е онази „Лувърщина”? Защо Историческият музей седи в „онази кочина в Бояна”? Защо музейното дело беше закрито? Паметникът на Цар Освободител защо е в нарушение на закона, зададе задочните си въпроси професор Минеков.

Един бивш-настоящ министър ходи по всички телевизии  и ругае мен и семейството ми. Сега нямам връзка с никой от отговорните фактори в Реформаторския блок. Вече предпочитам да не се занимавам с политика, завърши Минеков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика