И депутати от ГЕРБ са срещу президента, обяви Бареков

21105
И депутати от ГЕРБ са срещу президента, обяви Бареков
Снимка: БГНЕС

Депутати от ГЕРБ, които не са съгласни с политиката на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, ще подкрепят създаването на анкетна комисия, която да разследва президента Росен Плевнелиев. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на откриването на офис на партията в столичния квартал "Люлин" 3. "Имаме събрани доста подписи вече, депутати от "Атака" също ни подкрепиха и от БСП се туткат, но и те ще ни подкрепят, вчера имаше знак и от Алиосман Имамов", допълни Бареков. Както вече стана ясно, по инициатива на лидера на "България без цензура" в парламента се събира подписка за анкетна комисия, която да разследва Плевнелиев за тайната му среща с ръководството на EVN във Виена. "С днешна дата шансовете ние да бъдем в бъдеща управляваща коалиция са сериозни, но нека да сме ясни - това няма как да стане с участието на Бойко Борисов и Цветан Цветанов", отбеляза още Бареков.

"Доволен съм от факта, че винаги при откриванията на офиси на ББЦ има млади хора, радвам се", каза още лидерът на партията при откриването на офис в "Люлин" 3 пред "Стандарт". Бареков отбеляза още, че над 30 процента от електората на ГЕРБ е разколебан и голяма част от хората ще подкрепят "България без цензура". "Нека да се знае, ние се борим за предсрочен вот и там каквото се реши. Но в никой случай няма да управляваме с хора като Цветанов и Борисов", заключи Бареков.

Започна делото за клевета на Борисов срещу Бареков, адвокатите нищят понятието "тъп"

В Софийския районен съд започна делото за клевета, което лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заведе срещу Николай Бареков. Борисов и Бареков ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика