Илияна Йотова: БСП ще приеме резултатите такива, каквито са

15919
Илияна Йотова: БСП ще приеме резултатите такива, каквито са
Снимка: БГНЕС

"БСП ще приеме резултатите такива, каквито са, защото това е волята на българския народ". Така Илияна Йотова коментира първите резултати от днешния изборен ден за европейски парламент. Илияна Йотова отказа да коментира прогнозните резултати и заяви, че от БСП ще направят точна оценка, когато видят паралелното преброяване.

Пред Сашо Диков Йотова призна, че нещата вървят натам, че ГЕРБ е първа политическа сила. Евродепутатът се оплака, че АБВ "откъснала гласове" от БСП. В индиректен отговор професор Михаил Константинов коментира, че и с гласовете на АБВ БСП си остава след ГЕРБ.

Илияна Йотова не предрича предсрочни избори

Не предричам и не предсказвам предсрочни избори, каза Илияна Йотова, евродепутат и втора в листата на БСП за предстоящите евроизбори, в...

"Знаем от предишни години, че разликата в предварителните резултати и реалните може да бъде голяма. Аз се надявах много повече български граждани да гласуват. Много е рано още да признавам някакво поражение. Този път се сбъднаха най-мрачните прогнози за купуване на гласове и търговия с влияние. Затова нека не избързваме с оценките. Преди малко имахме заседание на щаба. Имаме джентълменска договорка между нас да коментираме тогава, когато видим сериозни резултати и по области. Тогава ще направим истинския анализ".

Йотова отказа да коментира репортажа за Бобов дол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика