Жельо Бойчев: Голямата столична икономика работи за ГЕРБ

13458
Жельо Бойчев: Голямата столична икономика работи за ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

С парите на столичани ГЕРБ си купува политическо присъствие и комуникация в медиите. Това заяви депутатът от БСП и заместник-председател на Градския съвет на Левицата в София Жельо Бойчев по време на пресконференция. На нея социалистите в столицата поставиха началото на работата по организиране на предстоящите местни избори през есента.

"Общинската икономика се използва по безогледен начин за политически маркетинг и PR от ГЕРБ в София, заяви Жельо Бойчев. - Няма да ви изненадам, ако кажа, че всички общински дружества, воглаве с най-големите - като започнете от "Топлофикация", минете през транспортните дружества като Столичен градски транспорт и отделните видове автотранспорт, и стигнете до най-малките, каквито са пазарите, по един тертип отгоре-надолу им се възлага да сключват договори с фирми за маркетинг и за политически PR. Въпросът е какво точно има да рекламират тези общински дружества, предвид услугите, които предоставят. За какво са им необходими тези големи рекламни бюджет", попита Бойчев.

БСП потвърди: Свиква конгрес на Цветница

Националният съвет на БСП взе решение да се насрочи Конгрес на партията на Цветница- 5 април, съобщиха от пресцентъра на партията. На ...

"Когато видите кои са фирмите, които са сключили тези договори с въпросните общински дружества, и когато сравните отчетите на политическа партия ГЕРБ и компаниите, които работиха за тях на последните избори, ще установите едно изключително съвпадение. Затова ние няма как да се съревноваваме с тях. С парите на голямата столична икономика те си купуват политическо присъствие и комуникация в медиите. Затова ние, в БСП-София, тръгваме по този труден и трънлив път и търсим подкрепата на всички членове и симпатизанти в София. Захващаме се с не леко предизвикателство. За първи път ще правим толкова обширно допитване сред всичките членове на партията в София. Това ще бъде много сериозна подготовка за предизборната ни кампания. Другите разполагат със силни оръжия като медии, PR-пропаганда, а това, на което БСП може да стъпи в София. са нейните членове и симпатизанти. Това ще бъде нашата сила", сигурен е червеният депутат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика