Кандидат-президентът на ГЕРБ щял да е силно разпознаваем

1130
Кандидат-президентът на ГЕРБ щял да е силно разпознаваем
Снимка: БГНЕС

До момента е обявена само 1 кандидат-президентска двойка, ние не го правим защото нашият кандидат е силно разпознаваем, на българските граждани няма да им е трудно да припознаят нашия кандидат като носител на десните ценности. Това каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред БНТ.

По думите ѝ е далеч по-важно техният кандидат да получи широката подкрепа на българските граждани, не толкова на коалиционните партньори. Тя определи мандата на президента Плевнелиев като много успешен.

Борисов: Имало е много по-тежки времена

Нормално е преди президентски избори всички да се позиционират и да искат да извлекат дивиденти и понеже не носят отговорност за нищо &...

Тя заяви, че от партията няма от какво да се притесняват, колкото и критики да се отправят за липса на реформи.

"Неприятно е когато имаш споразумение с параметри и определени гаранции какво ще се случва в 4-годишното управление, някоя от страните в един момент да се почувства опозиция", коментира народната представителка пред БНТ.

Тя сподели, че не знае дали ДСБ са опозиция, щом лидерът на БСП Корнелия Нинова не ги кани на среща за общ кандидат-президент.

Предсрочни избори не се очакват, мнозинството подкрепя важните решения, предложени от МС, каза Атанасова. Тя се надява, че стабилността ще остане фактор за развитието на държавата, финансовите и икономически резултати се отчитат и отвън, има предпоставки за стабилно развитие.

Симеонов: Сделката с ДПС не е станала, затова Плевнелиев не се кандидатира

Не е станала сделката с ДПС и защитата на секциите в Турция. Така съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов коментира изявл...

Депутатът от ГЕРБ изрази несъгласието си с твърденията, че България е държавата, която злоупотребява най-много с евросредства. В доклада на ОЛАФ не пише нищо такова, колкото и по темата да се упражняват от опозицията, коментира Атанасова. И допълни, че от ОЛАФ казват нещо много важно - сигнали се подават, те се проверяват, добре е да има контрол върху разходването на европейски средства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com