Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каракачанов: Не сме водили пазарлъци, ще изпратим на РБ исканията си

16 декември 2016, 17:30 часа • 1090 прочитания

Пазарлъци не сме водили с никой и няма смисъл да се спекулира с това. Ние казахме нашето мнение по въпроса. Имаме ангажимент да изпратим на колегите от Реформаторския блок писмено разработени 4-5 неща, които ние повтаряме отдавна. Имайки ги написани, могат да разсъждават.

Това заяви пред журналисти народният представител от ПГ на Патриотичния фронт и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, след среща между Реформаторския блок, Патриотичния фронт и ГЕРБ в стаята на председателя на НС Цецка Цачева, предаде Фокус.

„Ние сме казали още преди 1 месец кои са нещата, които щяхме да заложим като основни приоритети в програмата, ако Патриотичният фронт беше взел мандат. На първо място увеличение на пенсиите, неизбежно условие. На второ място – нова политика по отношение на нелегалната миграция”, посочи Каракачанов и подчерта, че справянето с битовата престъпност, чрез засилено полицейско присъствие в малките населени места също е сред приоритетите на ПФ.

„Ние сме ги казали тези неща отдавна. Днес ги повторихме. Това, което имаме като ангажимент е в един писмен и по-подробен вид да ги изпратим на колегите от Реформаторския блок”, обясни Каракачанов.

По думите не е обсъждан персонален състав на евентуален бъдещ кабинет. „Преди да кажеш, че може да имаш програма, няма как да говориш за персонажи”, допълни той.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес