Каракачанов: Петър Москов каза това, което всички си мислят

17178
Каракачанов: Петър Москов каза това, което всички си мислят
Снимка: БГНЕС

Не бихме подкрепили оставката на министър Петър Москов. Той каза нещо, което всички си мислим. Това коментира съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов. Той беше категоричен, че ДПС се мислят за интересни.

Припомняме ви, че вчера лидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че ще поиска вот на недоверие, ако премиерът Бойко Борисов не освободи министъра на здравеопазването Петър Москов. Причината? Статистиката с нападенията на медици, която беше представена преди Нова година. Местан твърди, че статистиката на МВР е за 17 нападения в периода 1 януари - 14 декември, 2014 година.

Каракачанов изригна: Сваляме доверието от правителството*

"Патриотичният фронт" няма друг полезен ход, освен да оттегли подкрепата си от правителството, ако е вярно назначението на Веселин Пен...

Иначе Каракачанов коментира, че комуникацията между управляващите и партиите, които ги подкрепят, трябва да се подобри. В ефира на БНТ той добави, че процесът на общуване в коалицията вече се подобрява.

Има наследени парашутисти. На някои места те се сменят - на други остават, обясни съпредседателят на ПФ. Той добави, че е против самоинициативните чистки, които целят махането на хора на дадено управление.

Армията трябва да участва в защитата на границата. Освен това трябва да се довърши оградното съоръжение, беше обяснено още. В тази връзка Каракачанов коментира, че армията познава част от опитващите да влязат в България, тъй като определени войници са били например на мисия в Афганистан.

За пореден път беше повторено, че трябва да бъде направен одит в енергетиката, да се намали битовата престъпност и да се подобри диалога между управляващите.

Каракачанов към Местан: Не говори за Шарли, а защо построи чешма на терористите от Буново

Ако френската полиция не е подала сигнал, Фриц Жоашен щеше да мине границата. С него е имало още двама души, които са били с Жоашен и с...

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика