Каракачанов за "развод" с НФСБ : Това не може да се случи

17505
Каракачанов за "развод" с НФСБ : Това не може да се случи
Снимка: БГНЕС

„Такова нещо не може да се случи“. Така председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов коментира думите на шефа на НФСБ Валери Симеонов, че двете партии може да вземат различно решение за подкрепата на властта и да се разделят. Коментарът беше направен в парламента.

"Чакаме Бойко Борисов да се произнесе (дали ще отстрани Орхан Исмаилов като зам.-министър на отбраната – б.а.). Като чуем неговото решение, ние сме няколко партии в тази коалиция, ще вземем нашето коалиционно решение и ще го оповестим". Това заяви още Каракачанов пред Сашо Диков и ПИК, информира агенция ПИК. 

Възможно е разцепление в Патриотичния фронт заради казуса "Орхан Исмаилов". Това стана ясно по-рано днес от думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Възможно е двете партии в коалицията - НФСБ и ВМРО, да излязат с различни позиции след решението на премиера Бойко Борисов по казуса, което в ПФ все още очакват, призна Симеонов. "Ние сме различни партии, съжалявам, ама те са си в правото да си вземат решение, какво да направя", каза Симеонов в отговор на въпрос дали е възможно разцепление. Въпрос на бъдеще и на разговори е как двете партии ще работят при подобен вариант, стана ясно от думите му.

На тези закани лидерът на ВМРО заяви: "Нека не гадаем".

Симеонов: Възможно е Патриотичният фронт да се разцепи

Възможно е разцепление в Патриотичния фронт заради казуса "Орхан Исмаилов". Това стана ясно от думите на лидера на НФСБ Валери Симеон...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика