X
 
 

Корнелия Нинова: Рушите партията с фалшиви новини

1317 1
Корнелия Нинова: Рушите партията с фалшиви новини
Снимка: БГНЕС
"Който иска да оглави партията, да заповяда на състезание пред всички членове". Това заявява Корнелия Нинова в позиция на ръководството на БСП, съобщиха от пресцентъра на левицата.

"Споделям доклада, представен от Националния предизборен щаб и Изпълнителното бюро, за представянето ни на местните избори - добро, но не достатъчно. Можехме повече. Поздравявам ви за дискусията - хубава, с различни мнения. Самата дискусия и това, което става в тази зала е опровержение на твърдението, че сме еднолична и авторитарна партия. В коя партия може да се случи това? Видяхте ли как мина националното съвещание на ГЕРБ за отчитане на изборите? Реч на лидера, потупване по рамото на кандидатите, 100% ръкопляскания и приключи. Онова е авторитаризъм, а това тук - демокрация. В името на тази демокрация и призивите да не се потушават различните мнения бих искала да се спра на доклада на нашите 50 другари и ви призовавам да не го подценяваме от уважение към различното мнение, но и заради съдържанието му", посочва Нинова по повод вътрешното напрежение при социалистите.

Калоян Паргов, БСП: Изборните ни резултати са добри, но са недостатъчни за претенциите, които имаме

Изборните ни резултати са добри, не са за ожалване и оплакване, но са недостатъчни за претенциите, които имаме, върнахме се в мача с че...

Лидерът на БСП призовава членовете и симпатизантите на левицата да не се поддават на внушения, че партията е разцепена. "Не, партията не е разцепена. Разделени сме ние по различни причини", отбелязва Нинова. Според нея "фалшивите новини, заплахите, замяната с мъртви души, прорукуването, че няма да спечелим, не са различно мнение - това е удар по авторитета на партията".

Цялото изявление на Корнелия Нинова може да прочете тук.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално