X
 
 

Край на делото за клевета срещу Елена Йончева заради "къщата в Барселона"

7441 2
Край на делото за клевета срещу Елена Йончева заради "къщата в Барселона"
Снимка: bsp.bg
Софийският градски съд (СГС) прекрати гражданското дело за клевета, заведено от собственика на тенис клуб "Банкя" Иван Саздов срещу Елена Йончева.

Припомняме, че делото беше заведено през май тази година, заради т.нар. къща в Барселона, свързвана с премиера Бойко Борисов. Саздов твърдеше, че Йончева го е намесила в случая, за да си прави реклама и да спечели достатъчно гласове, за да стане евродепутат. Той обяви за клевета твърдение на Йончева, че купил въпросната къща в Барселона в полза на Борисов и че има офшорка, в която превел 1,7 млн. евро.

Аферата "манекенката в Барселона" не спира да преследва Бойко Борисов

Във Facebook се появи второ видео на инициативата "Да спрем разграбването на България", с което се продължава историята на манекенката ...

Делото се прекратява, защото Саздов не е платил в срок държавната такса от 40 000 лв., явяващи се 4% от стойността на иска - т.е. 1 000 000 лева. След изтичане на законовия срок за обжалване, определението за прекратяване на делото е влязло в сила.

Припомнете си подробности за историята в този материал!

Actualno.com

Етикети:

  • българин 1 българин преди 6 месеца Профил на трол?
    И вълкът сит и агнето цяло, тиквата се изхлузи за сетен път като мокра връв, а "младото" мамче изтъргува място в ЕС, простата рая да се радва на саздовци, газдовци и всякакви други престъпни мутри.
  • Живеем спокойно, разумно и просто не вярвате ли вие, елате ни на гости. 1.1 Живеем спокойно, разумно и просто не вярвате ли вие, елате ни на гости. преди 6 месеца Профил на трол?
    А в Барселона се отваря нова къща за ГОСТИ....
    : 4 !