Кутев цепи: Твърденията, че Орешарски и Станишев са лоши, са спекула

12676
Кутев цепи: Твърденията, че Орешарски и Станишев са лоши, са спекула
Снимка: БГНЕС

Ако преди 2 години не бяхме прекъснали властта на ГЕРБ - дори за малко, България щеше да изглежда различно - по-малко демократична. Това коментира бившият депутат от БСП Антон Кутев.

Според него няма нищо демократично нито в Цветанов, нито в Борисов. Същевременно като спекула беше определено твърдението, че Станишев и Орешарски са лоши. Това било облик, насаден от медиите.

Кутев: Не станах депутат от Силистра заради ДПС

Избраният за организационен секретар на социалистическата партия на последния пленум Антон Кутев коментира промените в ръководството и ...

По-нататък в ефира на bTV бившият депутат обяви, че БСП няма управленски провал от 1997 г. След няколко въпроса от страна на водещите той уточни, че има предвид спрямо управленската програма на партията. Която била "стожер на демокрацията".

Във връзка с изявите на лидера на ПЕС Сергей Станишев в Европейския парламент, Кутев беше категоричен, че не е работа на президентите на една от най-големите партии в Европа да говори и да задава въпроси. С това трябвало да се занимават по-младите евродепутати, като Момчил Ненков например.

Бившият депутат в заключение по тази тема беше категоричен: "Сравненията между Станишев и Бареков в рамките на европарламента са смешни".

Самата идея дойде като алтернатива като АЕЦ „Белене“. Което е абсурдно от икономическа гледна точка. Няма лошо един милиард да се похарчи за саниране, стига то да бъде направено по правилата, а да не се направи само в градовете с кметове от ГЕРБ. По тозин начин Кутев коментира готвената програма за саниране с европари от страна на управляващите. 

Страхил Ангелов за "фалита" на БСП и отношенията с Кутев

Кръжецът от стари кадри в БСП превърна партията в акционерно дружество, в тяхна собственост. Коментарът направи Страхил Ангелов от БСП ...

В заключение бившият депутат беше категоричен, че не мисли, че АБВ и БСП биха се коалирали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика