"Любимец 15" не се даде на Кулезич

38662
"Любимец 15" не се даде на Кулезич
Снимка: Facebook.com/momchil.nekov

"Любимец 15" в БСП не се даде на Люба Кулезич. Късметлията Момчил Неков, който беше избран за евродепутат, въпреки че беше под №15 в "червената" листа, гостува в предаването по Нова телевизия. Там той призна, че харесва вицовете за себе си след казуса "15-15", а любим му бил онзи с "три часа следобед". Неков не се поддаде на провокацията на водещата Люба Кулезич, която на поздрава му към децата по случай 1 юни възкликна: "О, Боже! Сега да стана да си тръгна ли?. На себе си ли честитиш – на децата в политиката?", попита го тя. "На всички, които се чувстват деца", отговори дипломатично той.

Неков категорично се противопостави на опитите да бъде вкаран в конфронтация с лидера на БСП и водач на листата за евродепутати Сергей Станишев. Той сподели, че при закриването на кампанията Станишев се е обърнал към него с „Как си бе, късметлия?“ и допусна, че лидерът на партията може да е имал някакво предчувствие. "Вие двамата телци сте си разменили телешки сигнали помежду си", клъвна го отново Кулезич.

Неков: Ще бъда евродепутат

Получих единна и красноречива подкрепа от Софийската организация – всички народни представители, общински съветници и 24-те предс...

Бъдещият евродепутат обаче търпеливо обясни, че е тръгнал от организацията в район "Изгрев". "Минах през районна, градска конференция – по всички етажи", каза той. Неков изтъкна подкрепата, която е получил от софийската организация на БСП. "Аз съм пример за вътрешнопартийна демокрация в самата партия", заяви младият социалист. "Останахме разочаровани от очакванията, че ще бъдем първа политическа сила. Не успяхме да убедим хората в това, което правим", призна той относно изборните резултати. "Имам късмет, но не е случайност", каза Неков, когото мнозина вече наричат "Любимец 15".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика