Мая Манолова почерпи на богата трапеза за рождения си ден

41965
Снимки: БГНЕС

Вече изглежда е ясно защо сутринта парламентът не успя да събере кворум от първи път. Причината - всички са чакали почерпката на заместник-председателя на Народното събрание Мая Манолова за рождения си ден, който беше на 4 май, предаде БГНЕС.

Манолова събра депутати и журналисти в почивката на днешното заседание, за да почерпи за своя рожден ден, който бе на 4 май.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева, лидерът на ДПС Лютви Местан, депутатът от "Атака" Венцислав Лаков и други поднесоха на Манолова букети от името на своите парламентарни групи. Голям интерес за журналистите предизвика целувката между Манолова и Цачева, които са яростни политически опоненти в пленарна зала.

"От името на ПГ на "Коалиция за България" ти благодарим, че си сред нас. Ти си не просто борбена, а съумяваш да дадеш самочувствие и на своите колеги и да респектираш политическите опоненти", заяви от своя страна Атанас Мерджанов от името на левицата.

Кой е най-приказливият депутат?

Справка, изготвена от администрацията на Народното събрание по искане на bTV показва кой колко е говорил в парламента. Рекордьорите по...

От своя страна Манолова благодари на всички за демонстрираното уважение и най-вече на своите колеги от "Коалиция за България" за съвместната работа по редица законопроекти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика