X
 
 

Менда Стоянова: Младите мразят ГЕРБ, явно имаме пропуски в процеса на изпълнение на обещания

7525 6
photo of Менда Стоянова: Младите мразят ГЕРБ, явно имаме пропуски в процеса на изпълнение на обещания
Снимка: БГНЕС
Имаше доста места в София, където вотът беше даден от омраза – към ГЕРБ. За мен това не е нормално политическо поведение. Това заяви депутатът от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия Менда Стоянова.

Според Стоянова, голяма част от по-младите дали вот за Манолова, защото мразят ГЕРБ. На въпрос на БНТ защо ги мразят, депутатът почна да изброява как партията на Бойко Борисов все искала да гради, да създава, но явно в процеса на изпълнение на обещанията и целите си ГЕРБ правела пропуски. "Голяма част от младите хора, най-вече десни избиратели, дадоха своя глас за госпожа Манолова, игнорираха коя е тя. Те просто толкова много мразят ГЕРБ, че гласуваха от омраза. За мен това е много важно, защото винаги сме се съсредоточавали върху това да градим - да градим инфраструктура, да градим култура. Явно в този градеж, в изпълнението на приоритетите, които сме набелязали, за които сме получили своя вот, има много пропуски, които дразнят, има явно грешки", обясни народният представител от ГЕРБ. Г-жа Фандъкова е много диалогична, но един човек не може да се справи с медиите, заяви председателят на бюджетната комисия в парламента.

За съжаление по тези големи бюлетини хората са писали доста работи, в общия случай неприлични

Това е една от оценките на директора на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов за преминалите вече местни избори. Какво ...

Попитана какво ще стане в София, след като ГЕРБ вече няма самостоятелно пълно мнозинство, Стоянова отговори, че трябва да се търси подкрепа – през диалог и през приемане на други предложения, не само в столицата, а и на други места. Припомняме, че ГЕРБ събира обикновено мнозинство в Столичния общински съвет (СОС) само като се добавят четиримата съветници на ВМРО, а има и още двама от "Атака". За квалифицирано мнозинство обаче трябва и още подкрепа, а в СОС няма повече "приятелски" към ГЕРБ партии.

Стоянова не се съгласи, че в ГЕРБ трябва да се прави чистка – трябвало да има обновление, но то да е постоянно, с времето, т.е. уморените, натрупали негативи, да отстъпят пред по-млади. "Смятам, че там, където загубихме изборите, проблемът е и в самата структура", добави тя.

За финал Стоянова подчерта, че на тези избори имало много по-малко сигнали за нарушения и президентът Румен Радев не бивало да говори така, че да се чувства като внушение – за честността на изборния процес. Същевременно тя призна, че имало промени в Изборния кодекс и сега, но само за машинното гласуване и местните избори и всъщност нямало големи промени. „Не виждам причина за подобна среща”, каза още депутатът за поканата на президента да бъде обсъдена технологията на изборния процес.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 6 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Менто, Менто, я иди си полегни до Цар Киро, та да ти олекне !
 • Емигрант 5 Емигрант преди 2 седмици Профил на трол?
  Колко мразят ГЕРБ си пролича на изборите. Всички в България ревете като вдовици против ГЕРБ,но всички сте се нагъзили и ви оправят както си искат.Искате промени, искате да живеете по-добре,но всички вкупом отново гласувате за ГЕРБ.Е това овчедушие не го разбирам.
 • Пенда 4 Пенда преди 2 седмици Профил на трол?
  Пък теб, ако знаеш, колко те обичаме... От царско време, когато беше социален министър и изкара от бюрата по труда хората, с по няколко висши някои, да правят оборки, за да си заслужат помощите, все едно не са внасяли преди това с години осигуровки. Ей, затова ви мразим в ГЕРБ, че е сборище на всякакви меркантилни утайки на обществото, които сменят партиите, само келепир да има!
 • ГЕРБ = Мафията в България 3 ГЕРБ = Мафията в България преди 2 седмици Профил на трол?
  Не само младите МРАЗЯТ ГЕРБ а и старите, всеки обикновен българин ви мрази, за това че разсипахте България !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  А пък българите, които са прокудени от вас в чужбина, колко ви обичат ...
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  МЕНТО, пропуските ви са, че крадете с две ръце и въртите далаверите без да спите !
missing image
Разкриха от какво е починало 3-годишното дете

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев получи предварителен доклад от проверката на дейността на трите лечебни заведения - Специализираната...