Местан: Не Бисеров, ами Бисер Миланов и Бойко Борисов са задкулисието

23729
Местан: Не Бисеров, ами Бисер Миланов и Бойко Борисов са задкулисието
Снимка: БГНЕС

Важното е, че има абсурдна кореспонденция между бивш премиер и човек като Петното. Тя е продължение на сериала Кокинов в Банкя, Мишо Бирата. Това е истинското задкулисие, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан, цитиран от БГНЕС.

"Няма как да бъде подмината среща на лице с особен профил, известно като Петното и бившия министър-председател", подчерта Местан.

Днес темата не е Христо Бисеров, а един друг Бисер – става дума за Бисер Миланов-Петното. Истинското задкулисие в България се прояви в Бисер Миланов-Петното и неговият поръчител Борисов, категоричен е Местан.

"Защо президентът подмина този срамен заговор и поиска да отклони вниманието, изпълнявайки поръчката на своите покровители", попита лидерът на ДПС и продължи.

"Защо мълчите от ГЕРБ по тази тема? Защо мълчи ЕНП? Ще поставите ли този въпрос в Европейския парламент? Очакваме да чуем лидерите на ЕНП, включително и председателят на ЕК Жозе Барозу по този въпрос", каза Местан, имайки предвид "прегръдката с Петното" на Борисов. "Чакаме да чуем гласа и на посланиците на ЕС и НАТО. Да споделят своята грижа за демокрацията в България", подчерта Местан.

Твърди се, че сделката между Борисов и Петното е за 500 хил. лв. срещу предварително обещани 12 млн., обяви лидерът на ДПС. Този рубикон трябва да бъде преодолян, категоричен е той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика