Местан не иска да се извинява за Пеевски, защото не се чувства виновен

1195
Местан не иска да се извинява за Пеевски, защото не се чувства виновен
Снимка: БГНЕС

Станишев, мисля, че през последната година твърде често коментираше Местан и ролята на Местан във връзка с края на кабинета Орешарски и има да отговаря на много въпроси, които ще му задам. До края на кабинета Орешарски моделът беше изчерпан с огромния крах на БСП на европейските избори продължаването на този модел беше абсолютно невъзможно. Това заяви лидерът на ДОСТ и бивш председател на ДПС Лютви Местан.

На въпрос дали би се извинил за Пеевски, както направи Сергей Станишев Местан отговори, че извинението  предполага съзнание, ако не зa вина, то за отчетлива политическа отговорност. Що се отнася до отговорността, тя ако е на Местан, поднасям много искрено извинение. Но питам Станишев има ли доблестта да се яви в това студио и да каже – отговорността за назначаването на Пеевски е на Местан? Станишев прави фатална грешка, най-голямата в живота си, прехвърляйки отговорността за събитията от есента на 2012 година. На този етап само му казвам, че е добре да има малко повече политическа мяра и като човек, който е пряк участник в събитията и знае по-добре от мен чия е отговорността и каква част от нея е негова, допълни още Местан пред bTV.

Местан посети традиционен мевлид край кирковското село Подкова

Председателят на наскоро учредената партия ДОСТ Лютви Местан беше на традиционен мевлид (раждане, бел. ред.) край кирковското село Подк...

Ако този човек наистина си позволява да се прави на света вода ненапита и прехвърля цялата отговорност върху мен или дори върху ДПС, то той има да отговаря на наистина много тежки въпроси, подчерта лидерът на ДОСТ.

Местан зави, че не знае да е имало втори атентат срещу Ахмед Доган. Той определи промените в Изборни кодекс като "фашистки" и успокои българските граждани, че времето ще покаже, че учредяването на ДОСТ е една много добра новина.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика