Мис България 2009 влиза в политиката

30733
Мис България 2009 влиза в политиката

Антония Петрова, позната и като Мис България 2009, обяви идеята си да влезе в политиката. В лявото политическо пространство има много възможности за реализация. Но има нужда и от дясна партия. Може някой ден и аз да я създам със свои съмишленици, каза тя пред БТВ. 

"Не съм била част от АБВ, бях на откриването на техен офис в Перник. Но реших да не се присъединявам към тази партия по две причини. Харесвам господин Първанов като президент, но не смятам, че е правилно да обърнеш гръб на собствената партия, която те е направила държавен глава. По този начин той помага на Бойко Борисов и партията му", коментира пернишката красавица.

Мисис България краси партията на скандалния Оланд

Скандалният френски президент Франсоа Оланд е със сринат рейтинг сред социалистите, които вече имат нов любимец в партията - зам.-пред...

Антония Петрова допълни, че според нея Пламен Орешарски е „един брилянтен икономист“ като не пропусна да подчертае, че той е бил неин преподавател, докато е завършвала висшето си образование. 

Петрова заяви, че не вижда разлика между ляво то и дясното в България. Тя определи Бойко Борисов и Меглена Кунева като недесни политици заради връзките им с дейци на комунистическия режим. 

"В политика трябва да влизат хора успели в професията си, политиката не е професия и начин за забогатяване, а призвание, каза още Петрова. "Ще наблегна върху образованието и здравеопазването", обяви още Мисис Русия 2012 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика