Москов: Нямайте ни най-малко съмнение в психическата изрядност на Волен Сидеров

6596
Москов: Нямайте ни най-малко съмнение в психическата изрядност на Волен Сидеров
Снимка: БГНЕС

Случващото се в зала "Арена Армеец" е абсолютно недопустимо безобразие. Това е нещо различно от избори. Така определи обстановката с предаването на бюлетините и протоколите за София министърът на здравеопазването Петър Москов в ефира на bTV.

Здравният министър увери, че няма смъртен случай и уточни, че до момента 117 души са потърсиил медицинска помощ, 12 са транспортирани до болница, 3 са приети за наблюдение, но няма нито едно тежко състояние заплашващо живота.

Калфин: Данъкът "вредни храни" трябва да мине през Тристранката

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин е готов веднага да свика Националния съвет за тристранно сътрудни...

"Персоналната ми диагноза е, че от организационна гледна точка това е тежък провал. Как и защо той няма да се случва е отделен въпрос. Ако 50% от избирателите имаха възможност да гласуват електронно, това нямаше да се случи", допълни още Москов.

Помолен да определи диагнозата на Волен Сидеров здравният министър заяви, че по никакъв начин няма да си позволи да спекулира с медицинските си знания: "Моля ви, нямайте ни най-малко съмнение в психическата изрядност на Волен Сидеров. Тук не говорим за отклонение, говорим за добре програмирани действия и желание да се търси скандала и агресията, страсти... Има и други примери, като Жириновски, които по този начин експлоатират страстите."

Анализирайки изборните резултати, Москов каза, че иска да благодари на господин Местан, без капка ирония, "защото в специфичния си стил, той декларира, че цялата стратегия за дестабилизиране на мнозинството претърпя пълен неуспех. Само силният играч може да си признае неуспеха. ДПС се показа като сила с регионално значение."

"Ние запазваме и увеличаваме влиянието си – ако съберете гласовете на МВРО и ПФ ще видите, че и те преповтарят събран резултата си от изборите, АБВ също го запазва, т.е. оценката на техните е резултати е стабилна. Когато фактите и цифрите говорят, всички трябва да мълчат," напомни министърът на здравеопазването.

Скандал за данък "вредни храни" - ще се облага ли и хлябът?

Хлябът е храна, която е включена в рамките на „данък вредни храни”. Това смята председателят на Асоциацията на хлебопроизво...

В коментар за изказванията на Цветан Цветанов Москов беше лаконичен: "Публичен спор с партията, в която сме в коалиция, няма да водя. Като го видя господин Цветанов, ще му обясня някои неща лично."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика