МВР има нов заместник-главен секретар

9993
МВР има нов заместник-главен секретар
Снимка: БГНЕС

Със заповед на вътрешния министър Румяна Бъчварова, главен комисар Георги Арабаджиев е назначен за заместник-главен секретар на МВР.

Това стана на съвещание на ръководния състав на МВР, на което главният секретар на МВР Георги Костов обяви назначението - със заповед на министър Румяна Бъчварова.

Главен комисар Георги Арабаджиев е роден на 29.09.1973 г. в Стамболийски. Завършил е специалност "Право" в Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и специалност "Икономика" в Общоикономическия факултет на УНСС. Постъпва на работа в МВР през 1999 г. на длъжност "разузнавач 3-та степен" в сектор "Икономическа полиция" при 05 РПУ-СДВР. През 2002 г. е преназначен на длъжност "разузнавач 2-ра ст." в сектор "Финансово-кредитна система" при НИП-ДНСП. От 2007г. заема длъжността началник сектор "Противодействие на корупцията в бюджетните организации" при ОИП-ДПОП-ГДКП.

Не предвиждаме назначаване на лица за охрана на границата, заяви Бъчварова

Към момента МВР не предвижда назначаване на лица на трудови правоотношение за изпълнение на дейности по охраната на границата. Това к...

На 15.03.2010г. е назначен на длъжност заместник-директор на ГД "Криминална полиция" , а от 02.07.2012 г. - на длъжност заместник-директор ГД "Национална полиция". От 29.07.2014 г. е заместник-директор ГД "Криминална полиция" и директор на дирекция "Разследване" в ГДНП. Има специализация в Европейската служба за борба с измамите "OLAF" - Брюксел, и в Школата на италианската финансова полиция "Guardia di finanza" Рим, Италия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com